Haberler

Kanarya'ya 2 Kötü 1 İyi Haber

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Ukrayna'nın Dinamo Kiev ile Karşılaşacak Olan Fenerbahçe'de Semih ve Josico Sakatlığı Nedeniyle Yer Alamayacak.

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Ukrayna'nın Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Semih ve Josico sakatlığı nedeniyle yer alamayacak.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Ukrayna'nın Dinamo Kiev ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

İlk 15 dakikası basına açık olan antrenmana, sakatlığı bulunan futbolculardan Semih katılmadı. Kulüp doktorunun Semih'in 1 hafta güçlendirme çalışması yapacağını bildirdiği ifade edildi. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Josico da antrenmana çıkmayarak salonda çalıştı.

Dinamo Kiev maçı öncesinde sarı lacivertlilerde sakatlığı bulunan Semih ile Josico karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlıktan kurtulan Edu'nun, yarınki maçta savunmadaki yerini alması bekleniyor.

Bu arada, uzun bir sakatlık döneminden sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan Deivid'in hafta sonunda yapılacak Kayserispor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.

Diğer yandan, antrenmanın basına açık bölümünü Ukrayna'nın TRK televizyonu da takip etti.

Fenerbahçe'nin maça şu muhtemel ilk 11 ile çıkması bekleniyor: Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Emre, Maldonado, Uğur, Alex, Guiza

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak ve STAR TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Avusturyalı hakem Thomas Einwaller yönetecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title