Haberler

"Kalede Savaş Olacak"

Güncelleme:

Bursasporlu Kaleci Yavuz Özkan: "Kalede Forma Savaşı Olacak"

Özlüce Tesisleri'ndeki akşam antrenmanından önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yeşil-Beyazlı ekibin başarılı file bekçisi Yavuz Özkan, yeni sezona yoğun çalışmalarla hazırlandıklarını, 7 Temmuz'da Avusturya kampına gideceklerini belirtti.

Özkan çok iyi hazırlandıklarını belirterek, Yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız yüksek tempoda sürüyor. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Onlarla birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Tabii ki güzel şeyler olacak. Bundan çok eminim. Son iki sezon elde etiğimiz başarıları bu sene de sürdürmek istiyoruz dedi

HOCAMA SÖZ VERDİM

Yavuz Özkan, West Bromwich takımından transfer edilen İngiliz kaleci Scott Carson'la ilgili görüşlerinin sorulması üzerine, Kalede tatlı bir rekabet yaşanacak. Buna forma savaşı da diyebiliriz. Carson iyi bir kaleci, ben de öyle. Bu rekabetin sonunda Ertuğrul hocam, formayı, hangimiz hak ederse ona verecek. Sonuçta Carson da ben de ekmek parası için çalışıyoruz yanıtını verdi.

Yavuz Özkan, bir soru üzerine, bazı kulüplerden transfer teklifi aldığını belirterek, İyi ve köklü takımlardan teklif geldi. Ama benim Ertuğrul hocama bir sözüm vardı. Ben sözümü tuttum. Takımda kalacağım, bir yere gitmiyorum diye konuştu.

Başarılı file bekçisi Yavuz Özkan baba olmanın heyecanını da yaşıyor. Nurper-Yavuz Özkan çifti, dünyaya gelen minik bebeklerine 'Ela' ismini verdiler.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Yeşil-Beyazlılarda sezon hazırlıklarının ilk etabı Özlüce Tesisleri'nde yapılan çalışmalarla sürüyor.

Bugünkü antrenmana futbolcular kondisyon ağırlıklı istasyon çalışmaları yaparak başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gruplar halinde 5'e 2 pas çalışması ve son bölümde de yarı sahada topla kontrol pas çalışması yapılarak antrenman sona erdi.

CARSON ANTRENMANA ÇIKTI

Bursaspor'un yeni kalecisi Scott Carson da ikinci antrenmanına çıktı.

Arkadaşlarıyla iyi anlaştığı gözlenen İngiliz file bekçisi, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la sık sık bir araya gelip sohbet etti. Yeşil-Beyazlı futbolcular, yarın izin yapacak. Yeni sezon hazırlıklarına pazartesi yapılacak çift antrenmanla devam edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title