Haberler

Kahramanmaraş: Kahramanmaraş'ta Gasp

Kahramanmaraş'ta Bir Petrol İstasyonuna Gelen Silahlı 3 Kişi, 3 Bin YTL Parasını Gasp Ettikleri İstasyon Sahibini Yaralayarak Kaçtı.

Kahramanmaraş'ta bir petrol istasyonuna gelen silahlı 3 kişi, 3 bin YTL parasını gasp ettikleri istasyon sahibini yaralayarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş-Adana karayolunun 22. kilometresinde bulunan Hacı Kadir Memikoğlu'na ait Erk Petrol İstasyonu'na sabaha karşı gelen 3 kişi, Hacı Kadir Memikoğlu ve oğlu Musa Memikoğlu'nu uyandırarak, yolda kaldıklarını söyledi ve kendilerine kapıyı açmalarını istedi. İstasyon sahibinin kapıyı açmayacaklarını belirtmesi üzerine şahıslar, tabancayla camları kırarak içeri girip etrafa ateş açtı. Musa Memikoğlu'nun, "Babama dokunmayın, istediğinizi alın" demesi üzerine saldırganlar, ofiste bulunan tüm telefonları, pos cihazlarını ve eşyaları kırdıktan sonra 3 bin YTL para ve av tüfeğini alarak kaçtı. Saldırganların açtığı ateş sonucu parmakları kopan Hacı Kadir Memikoğlu, kaldırıldığı Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde ameliyat edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title