Haberler

Altı Farklı Yıkama Moduyla Benzersiz Sonuç

Güncelleme:

Çamaşır yıkamayı daha basit hale getiren LG 6 Motion Direct Drive çamaşır makineleri kullanıcıların hayatını kolaylaşıyor.

LG Electronics, 6 Motion serisi ile 6 farklı yıkama hareketine sahip çamaşır makineleri ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Altı farklı yıkama hareketi olan dövme, filtreleme, hassas çevirme, döndürme, çitileme ve çalkalama modları çamaşırlarda benzersiz sonuçlar elde edilmesini sağlıyor.

Standart boyutlarda 12 kg ile en yüksek yıkama kapasiteli ve 6 farklı yıkama hareketine sahip çamaşır makineleri olan LG Big In serisi, daha sessiz ve temiz yıkama performansı ile dikkat çekiyor. A+++ enerji sınıfından yüzde 20 ila yüzde 40 oranında daha az enerji harcamasının yanında, 1400 devirli yıkama olanağı sunuyor. VDE onaylı bu makineler, gerçek buhar özelliği ile de kirleri buharla ayrıştırıp yok ederken anti-alerjik olması ise buharın kumaşın gözeneklerine kadar işleyerek alerjenleri temizlemesini sağlıyor.

Smart Diagnosis ile her model akıllı telefonlardan da arıza teşhisi yapabilen 6 Motion çamaşır makinelerinde teknolojisine güvenen LG, ürünlerini müşterilerine 10 Yıl Motor Garantisi ile sunuyor.Yüksek sıcaklıktaki buhar ve yüksek devirde dönme hızı sayesinde çamaşır makinesinin kazanı her köşesini kendi kendine sterilize ediyor.

6 Motion Direct Drive motora sahip olan ve A+++ enerji sınıfından yüzde 20 ila yüzde 40 oranında daha az enerji harcayan LG çamaşır makineleri F1495BDSA7, F1495BDSA, F1495BDS9, F1495BDS model numaraları ile tüm LG bayilerinde tüketiciye sunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Dekorasyon Kadın Teknoloji Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title