Haberler

Kadıköy'de Kumar Baskını

- Kadıköy'de kumar baskınıİSTANBUL - Polis ekipleri, Kadıköy'de yasadışı kumar oynatılan bir iş yerine operasyon düzenledi.

- Kadıköy'de kumar baskını

İSTANBUL - Polis ekipleri, Kadıköy'de yasadışı kumar oynatılan bir iş yerine operasyon düzenledi. Operasyonda kumar oynatan bir kişi gözaltına alınırken, 40 kişiye de ceza kesildi. Polis ekipleri televizyon, kamera, tombala topları, çok sayıda tombala kartı ve puluna el konuldu.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hasanpaşa Mahallesi'nde bulunan bir adreste yasadışı kumar oynandığı yönünde ihbar aldı. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, 1 Ocak günü adrese operasyon düzenledi. Yapılan Operasyonda, 40 şahıs kumar oynadığı esnada yakalanırken televizyon,kamera,tombala topları,çok sayıda tombala kartı ve puluna el konuldu.

Yasadışı kumar oynatan Y.K isimli erkek şahıs hakkında "kumar oynamaya ve imkan sağlamak" suçlarından adli işlem başlatıldı. Yakalan 40 şahsa ise kabahatler kanuna muhalefet suçundan para cezası kesildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kadıköy 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title