Haberler

Jp Morgan, Blair'e 1 Milyon Dolara Danışacak

İngiltere'nin Eski Başbakanı Tony Blair ABD'li Yatırım Bankası Jp Morgan'a Başdanışman Oldu. ABD'nin Üçüncü Büyük Bankası Jp Morgan'dan Yapılan Açıklamada, Blair'in, Ceo ve Üst Düzey İdari Kesime Danışmanlık Yaparak, Bankanın Önemli Müşterileriyle İlgili Durumlara Müdahil Olacağı Belirtildi.

İNGİLTERE’nin eski Başbakanı Tony Blair ABD’li yatırım bankası JP Morgan’a başdanışman oldu. ABD’nin üçüncü büyük bankası JP Morgan’dan yapılan açıklamada, Blair’in, CEO ve üst düzey idari kesime danışmanlık yaparak, bankanın önemli müşterileriyle ilgili durumlara müdahil olacağı belirtildi. Blair de, banka yöneticilerine, küreselleşmenin getirdiği büyük siyasi ve ekonomik değişimlere yaklaşımları konusunda tavsiyelerde bulunacağını ifade etti. Blair, ne kadar maaş alacağı konusunda yorum yapmazken, medya kuruluşları yılda 1 milyon dolar alacağını yazdı. JPMorgan Chase Başkanı ve CEO’su Jamie Dimon, Blair’in danışmanları olmasından onur duyduklarını belirterek, "Bütün dünyada operasyonumuz var ve Tony Blair liderlerimize ve müşterilerimize benzersiz değerli küresel bakış açısı katacak. Firmamız onun bilgi ve deneyiminden yararlanacak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title