Haberler

Jennıfer Lopez, Bu Kez Anadolu Yakasını Salladı

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, dünya turnesi kapsamında geldiği İstanbul'da ikinci konserini Anadolu yakasındaki Ataşehir Ülker Sports Arena'da verdi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, dünya turnesi kapsamında geldiği İstanbul'da ikinci konserini Anadolu yakasındaki Ataşehir Ülker Sports Arena'da verdi.

Jennifer Lopez, İstanbul'da ikinci konserini verdi. Bu kez Anadolu yakasındaki Ülker Sports Arena'da sahneye çıkan Lopez, hayranlarının yine nefesini kesti. Ünlü yıldızın, kendisine eşlik eden 110 kişilik ekibiyle muhteşem bir sahne performansı sergilediği, 6 kez kıyafet değiştirdiği geceye, günler öncesinden konuşulmaya başlanan oryantal dansı damga vurdu.

Lopez, sahnedeki görkemli ışıklandırma, ses düzeni, gösterişli kostümler ve başarılı koreografisiyle, seyircilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Lopez'in muhteşem performansını izlemeye gelen yaklaşık 15 bin seyirci arasında, Ajda Pekkan, Ebru Gündeş, Emel Acar, Yonca Evcimik, Selma Türkeş, Ayşe Özyılmazel, Ceylan ve Zuhal Pirinçcioğlu gibi ünlü isimler de vardı.

Saat 19.00'da başlayan program kapsamında, ilk olarak DJ setiyle Pascal Nouma, ardından ise Bedük sahne aldı. Konserin açılışını "Never Gonna Give up" şarkısıyla yapan ve "Waiting For Tonight", "Jenny From The Block", "Let's Get Loud" gibi sevilen parçalarıyla devam eden Lopez'in enerjisi görülmeye değerdi. Latin yıldız, konserinin finalini, son albümünde Pitbull ile düet yaptığı ve büyük yankı uyandıran "On The Floor" şarkısıyla yaptı.

LOPEZ HAYRANLARI SOĞUK HAVAYA ALDIRIŞ ETMEDİ

Jennifer Lopez hayranları, sağuk havaya rağmen Ataşehir'de bulunan Ülker Sports Arena'ya akın etti. Dünyaca ünlü yıldızı canlı izlemek isteyenler, üç ayrı kontrol noktasından geçtikten sonra konser alanına alındı. Saat 21.00'de başlayan konser için saatler öncesinden konser alanına gelen hayranları, Jennifer Lopez'i izlemenin heyecanı yaşadı.

Hayranlarından biri, Lopez'i çok beğendiğini ifade ederek, "Bir dünya starını izlemek için geldik. Buna çok seviniyoruz. Çünkü böyle fırsatlar çok kolay ele geçmiyor. Jennifer Lopez'i severek takip ediyoruz. En son çıkardığı parça çok güzel" dedi.

Lopez'in İstanbul'da verdiği ilk konsere de gittiğini ifade eden bir başka hayranı ise, "Ben Atletizm Arena'daki konsere de gitmiştim, çok beğendim. Bu ikinci gelişim. İlk konserine bayıldım. Sıkı bir takipçisiyim. 'Dance again', en favori parçam. Aslında bütün parçalarını çok beğeniyorum" diye konuştu.

Konseri izleyen Ayşe Özyılmazel, ilk konsere gidemediğini belirterek, "Ancak çok güzel olduğunu söylüyorlar. Ben de arkadaşlarımla konseri izlemeye geldim. Heyecanlı değilim ama çok merak ediyorum" dedi.

Jennifer Lopez, İstanbul'daki son konserini 17 Kasım Cumartesi akşamı, yine Ülker Sports Arena'da verecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Jennifer Lopez Ataşehir İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title