Haberler

İznik'te "Gönül Elçileri" Projesinin Toplantısı Yapıldı

İznik'te, "Gönül Elçileri" projesinin toplantısı yapıldı."Gönül Elçileri" projesi kapsamında, Bursa Valisi Şahabettin Harput'un eşi Funda Harput önderliğinde vali yardımcıları ile kaymakamların eşleri İznik'te bir araya geldi.

İznik'te, "Gönül Elçileri" projesinin toplantısı yapıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütülen

"Gönül Elçileri" projesi kapsamında, Bursa Valisi Şahabettin Harput'un eşi Funda Harput önderliğinde vali yardımcıları ile kaymakamların eşleri İznik'te bir araya geldi.

Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dr. Sunay Özkul, toplantıda yaptığı konuşmada, bazı çocukların hayatlarının belirli dönemlerinde çeşitli nedenlerle ailelerinden ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

Aileden ayrılmanın, ayrılığın yaratacağı travmalarla baş etmenin çocuk için kolay olmadığını belirten Özkul, "Çocuklar, sorunlarla baş edebilmek için bire bir destek alabilecekleri ilgi ve sevgiyi bulacakları bir aile ortamına ihtiyaç duymaktadırlar. Bu sevgi ortamı neden sizin evini olmasın- Vereceğiniz bu önemli karar bir çocuğun daha geleceği bakmasını sağlayacaktır. Çocuğa yardım etmek konusundaki duyarlılığınız ve onun geleceğini şenlendirmek adına vereceğiniz katkıdır" diye konuştu.

Toplantıya katılanlar, daha sonra Nilüfer Hatun ile Süleyman Paşa Medresesi Çiniciler Çarşısı'nı gezdi.

Muhabir: Halil Ataş / Mehmet Bayer

Yayıncı: Zafer Akpınar - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title