Haberler

İzmir: Tire'de Esrar Operasyonu

İzmir'in Tire İlçesi'nde Polis, Uyuşturucu Madde Satıcılarına Göz Açtırmıyor. Narkotik Birimleri, İlçede Yaptıkları Operasyonda 15 Eve Baskın Düzenledi. Operasyon Sonucu İçime ve Satılmaya Hazır Esrar Maddesi ile 3 Kişi Yakalanarak Gözalıtan Alındı.

İzmir'in Tire İlçesi'nde polis, uyuşturucu madde satıcılarına göz açtırmıyor. Narkotik birimleri, ilçede yaptıkları operasyonda 15 eve baskın düzenledi. Operasyon sonucu içime ve satılmaya hazır esrar maddesi ile 3 kişi yakalanarak gözalıtan alındı.

Tire Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı güvenlik güçleri, bu gece sabaha karı düzenledikleri "Şafak Operasyon" ile uyuşturucu sattığı ve bulundurduğundan şüphelenilen, Turan mahallesinde önceden tespit edilmiş 15 eve baskın düzenledi. Operasyonda narkotik ve özel harekat polisleri, özel eğitimli K9 narkotik köpekleri ile şüpheli evleri 2 saat süreyle didik didik arandı.

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu, hırsızlık gibi başarılı çalışmaların yanında İzmir Emniyeti'nin desteğiyle yaptığı bazı, operasyonların büyük şehirlerdeki huzur ve güvenlik operasyonlarını aratmadığı gözlenirken, vatandaşlar Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan operasyonların ilçenin huzur ve güven, ortamı açısından oldukça önemli olduğunu belirterek memnuniyetlerini ifade etti.

Soruşturmaların devam ettiği Şafak Operasyonu ile ilgili Tire Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, aramalarda az miktarda kullanılmaya hazır uyuşturucu madde bulunduğu ve 3 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Ayrıca soruşturmanın devam ettiği, gözaltına alınan kişilerin bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edileceği belirtildi.

(FŞ-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title