Haberler

İzmir: Suç Makinesi Anne ve Kızı Yakalandı

İzmir'de, Çok Sayıda Yankesicilik Suçuna Karışan Küçük Yaştaki Kız Çocuğu ve Annesi Polis Tarafından Yakalanarak Gözaltına Alındı.

İzmir'de, çok sayıda yankesicilik suçuna karışan küçük yaştaki kız çocuğu ve annesi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İzmir'in Bergama İlçesi'nde suça karıştığı için devlet tarafından koruma altına alındığı yuvadan annesi tarafından alınarak, 'yankesicilik' yaparken yakalanan 8 yaşındaki G.A. olayının bir benzeri daha yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Konak İlçesi'nde bir balık restoranında oturan Filiz B.'ye ait içinde 70 YTL, cep telefonu ve kredi kartları bulunan çantayı aldığı iddia edilen D.Ö. (12) isimli kız çocuğu, 35 UD 348 plakalı otomobile binerek, annesi A.N., Z.A. ve Y.O. adlı şahısların da içinde bulunduğu araçla olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine aracı takibe alan polis ekipleri, otomobili Gazi Bulvarı üzerinde durdurdu. Araçta yapılan aramada Filiz B.'ye ait çanta bulunurken, araçtaki D.Ö., annesi A.N. ve diğer 2 şahıs gözaltına alındı. D.Ö. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, A.N. ile Z.A. (20) ve araç şoförü Y.O. (35), Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne götürüldü. Anne A.N.'nin hırsızlık suçundan onlarca kaydı olduğu ve hakkında yakalama kararı olduğu belirlendi. A.N'nin 'susma' hakkını kullanarak ifade vermediği öğrenildi.

12 yaşındaki D.Ö'nün bugüne kadar İzmir'de 41, İstanbul'da 24, Bursa'da 20 ve 1 tanede Manisa'da olmak üzere toplam 86 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenilirken, küçük kız geçtiğimiz günlerde Bornova Forum Alışveriş Merkezi'ndeki bir restoranda bir bayanın çantasını çalarken güvenlik kameraları tarafından kaydedilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title