Haberler

İzmir: İzmir'de Nurdaş Faaliyete Geçti

İzmir'de basın ve halkla ilişkiler sektöründe hizmete başlayan NURDAŞ Medya İletişim Danışmanlığı, açılışını İzmirli gazetecilerle kutladı.

İzmir'de basın ve halkla ilişkiler sektöründe hizmete başlayan NURDAŞ Medya İletişim Danışmanlığı, açılışını İzmirli gazetecilerle kutladı.

Deneyimli gazeteci Nurhayat Talay tarafından kurulan NURDAŞ Medya İletişim Danışmanlığı'nın Montrö Meydanı Yalay İş Merkezi'ndeki ofisinde düzenlenen kokteylde gazeteciler bir araya geldi. Kokteyle İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Akıncılar, Anadolu Ajansı, Akşam, Milliyet, Hürriyet, İHA, Yeni Asır, Gazetem Ege, Star, İzmir Life, SKY TV, Ege TV başta olmak üzere çok sayıda medya temsilcisinin yanı sıra Büyükşehir ve Konak Belediyesi basın danışmanları, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Ticaret Borsası temsilcileri katıldı. Açılışta konuşan Erol Akıncılar, "Birçoğumuz emekli olduktan sonra kenara çekilmeyi tercih eder, bazılarımız da yeni arayışlar içine girer. Herkesin işyerini kapattığı, ülkenin ekonomik krizde olduğu bir dönemde, yeni bir işe başlamak cesaret gerektirir. Nurhayat Talay ne kadar cesaretli olduğunu bize bir kez daha gösterdi. Biz de kendisinden bunu beklerdik. Çünkü Nurhayat Talay, gazetecilik yaptığı dönemde cesaretiyle ve başarılarıyla tanınırdı. Bu açılış bizlerin NURDAŞ'a ilk gelişi olmayacak. Bu belli. Nurhayat Talay ve ekibine başarılar diliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı Haber Müdürlüğü'nden emekliye ayrılan Nurhayat Talay ve ekibi, kurduğu Medya İletişim Danışmanlığı ile kişi, kurum ve kuruluşlara basın ve halkla ilişkiler hizmeti sunacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title