Haberler

İzmir'deki İzinsiz Gösterilere 11 Tutuklama

İzmir'de, Korsan Gösteri Düzenleme, Güvenlik Güçleri ve Kamu Kuruluşlarının Araç ve Binalarına Taş, Molotofkokteyli Atma Eylemlerine Karıştığı İddiasıyla Gözaltına Alınan 14 Kişiden 11'i Tutuklandı.

İzmir'de, korsan gösteri düzenleme, güvenlik güçleri ve kamu kuruluşlarının araç ve binalarına taş, molotofkokteyli atma eylemlerine karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 14 kişiden 11'i tutuklandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 5'i üniversite öğrencisi 14 kişi, sorgularının ardından İzmir Adliyesine sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan zanlılardan 2'si serbest bırakıldı, 12'si ise ''tutuklanmaları'' istemiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi.

Nöbetçi mahkeme 12 kişiden 11'inin tutuklanmasına karar verdi, 1 kişi serbest bırakıldı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kadifekale ve Bayraklı'da terör örgütü PKK lehine düzenlenen korsan gösterilerle ilgili başlattığı soruşturmada, eylemleri organize ettikleri ve katıldıkları ileri sürülen 5'i üniversite öğrencisi 14 kişiyi yakalamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title