Haberler

İzmir'de "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasında" başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol doğrultusunda düzenlenen, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması"nda İzmir'de dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol doğrultusunda düzenlenen, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması"nda İzmir'de dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, edebi kategori ve görsel sanatlar kategorisinde düzenlenen yarışmaya İzmir'den 2208 eserin başvurduğu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde birinci olan öğrencilere ödüllerinin 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende verildiği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, bağımlılıkla mücadele için topyekün seferberlik halinde olduklarını belirtti.

Yeşilay ile madde bağımlılığından dijital bağımlılığa kadar geniş bir yelpazede çalışma yaptıkları bildiren Yahşi, "Bu konuda öğrencilerimizin ailelerine ulaşıyor, velileri, öğrenci ve öğretmenlerimizi bilinçlendiriyoruz. Bu bilinci tüm İzmir'e dalga dalga yayma konusunda Yeşilay'ımızın çalışmalarına yürekten destek veriyoruz."

Yeşilay İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, Yeşilay'ın 101. yılını kutlamanın mutluğunu yaşadıklarını belirterek, yalnız Türkiye'de değil dünyanın 80 ülkesinde bağımlılıkla mücadele ettiklerini aktardı.

Konuşmaların ardından öğrencilere ödülleri verildi.

Kaynak: AA / Güncel

milli eğitim bakanlığı Türkiye İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title