Haberler

İzmir'de Hırsızlık Zanlıları Yakalandı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde Bir Beyaz Eşya Dükkanından Çok Sayıda Beyaz Eşya ile Kasayı Çaldıkları İddia Edilen Zanlılar Yakalandı. Zanlıların Çaldıkları İleri Sürülen 350 Kilogram Ağırlığındaki Kasayı Açtıktan Sonra Dereye Attıkları İfade Edildi.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde bir beyaz eşya dükkanından çok sayıda beyaz eşya ile kasayı çaldıkları iddia edilen zanlılar yakalandı. Zanlıların çaldıkları ileri sürülen 350 kilogram ağırlığındaki kasayı açtıktan sonra dereye attıkları ifade edildi.

Edinilen bilgiye göre, yılbaşı gecesi Bornova İlçesi Özkanlar semtinde bulunan Çelikler Ticaret'in demir kepenklerini kıran hırsızlar, içeride bulunan beyaz eşyaları panelvana yüklemeye başladı. 2 adet televizyon, 14 adet klima, 7 adet elektrikli süpürge ile birlikte toplam 32 adet küçük ev aletini çalan hırsızlar, dükkanda bulunan 350 kilogram ağırlığındaki yazarkasayı da alarak kayıplara karıştı. Olayın ardından harekete geçen ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda 35 DOP 29 plakalı panelvanı takibe aldı. Yapılan çalışmalar sonrası olayla ilgili R.K. (27), S.K (33) ve M.E. (33) adlı şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların çaldıkları iddia edilen kasayı açtıktan sonra bir dereye attıkları ve içinde bulunan 3 bin 200 YTL para, bir miktar altın ve 2 araca ait anahtarları aldıkları ileri sürüldü.

Olayla ilgili 1 kişinin daha arandığı belirtilirken, hırsızlıkla ilgili tahkikatın sürdüğü kaydedildi.

(YK-FH-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title