Haberler

İstanbul ve İzmir'de Tatil

Aşırı Sıcaklar Nedeniyle İstanbul ve Bursa Valiliği Engellilere, Hamilelere ve Kronik Hastalığı Olanlara İki Gün, İzmir Valiliği İse Üç Gün İdari İzin Verdi.

AŞIRI SICAKLAR NEDENİYLE İSTANBUL VE BURSA VALİLİĞİ ENGELLİLERE, HAMİLELERE VE KRONİK HASTALIĞI OLANLARA İKİ GÜN, İZMİR VALİLİĞİ İSE ÜÇ GÜN İDARİ İZİN VERDİ.

Afrika üzerinden gelen ikinci sıcak hava dalgasının yarın ve 27 Haziran Çarşamba günü Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz başta olmak üzere tüm yurtta etkili olması bekleniyor. Sağlık Bakanlığı, Çarşamba'nın kamu görevlileri için tatil edilmesi amacıyla Başbakanlığa tavsiye yazısı gönderdi. bu konuda karar alma yetkisi, valiliklere bırakıldı. Bu gelişmenin ardından, İstanbul ve Bursa Valiliği, engellilere ve sağlık sorunu olanlara yarın ve öbür gün, İzmir valiliği ise engellilere, sağlık sorunu olanlara ve hamilelere 3 gün idari izin verdi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title