Haberler

İstanbul: Temsa'dan Ürdün'e Safir ve Prestij İhracatı

Temsa, Teknolojisi ve Çağdaş Çizgileri ile "Yol Boyunca Kalite" Sunan 30 Adet Temsa Safir Otobüsü ve 5 Adet Prestij Midibüsü, Ürdün'ün Önde Gelen Turizm Şirketlerinden Philadelphia Transportation Co.'ya Teslim Etti.

Temsa, teknolojisi ve çağdaş çizgileri ile "Yol boyunca kalite" sunan 30 adet Temsa Safir otobüsü ve 5 adet Prestij midibüsü, Ürdün'ün önde gelen turizm şirketlerinden Philadelphia Transportation Co.'ya teslim etti.

Temsa A.Ş., Adana tesislerinde üretimini yaptığı Temsa Safir otobüslerini, yurt dışına ihraç etmeye devam ediyor. Temsa, Ürdün'ün turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren önde gelen gruplarından Jate Group ile yaptığı iş birliğinin sonucu olarak, şirketin taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firması Philadelphia Transportation Co.'ya 30 adet Safir otobüsü ve 5 adet Prestij midibüsü teslim etti. Philadelphia Transport Co. yetkilileri, düzenlenen teslimat töreniyle Temsa A.Ş. İhracat Bölge Yöneticisi Rabie Bakaraki ve Sevkiyat Sorumlusu Hakan Özdoğmuş'tan 30 adet Temsa Safir ve 5 adet Temsa Prestij aracını teslim aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title