Haberler

İstanbul: Sarıyer'deki Toprak Kayması

Sarıyer'de Toprak Kayması Sonucu Enkaz Altında Kaldığı Bilgisi Üzerine İtfaiye ve Polis Tarafından Kurtarılmaya Çalışılan Hacı Bayram Hamurcu'nun Göçük Altında Değil, Bayrampaşa Cezaevi'nde Kaldığı Ortaya Çıktı.

Sarıyer'de toprak kayması sonucu enkaz altında kaldığı bilgisi üzerine itfaiye ve polis tarafından kurtarılmaya çalışılan Hacı Bayram Hamurcu'nun göçük altında değil, Bayrampaşa Cezaevi'nde kaldığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Sarıyer Kazım Karabekir Mahallesi'nde bulunan bir gecekondunun üzerine toprak kaydı. Gece boyunca yağan yağmur sebebiyle yaşanan göçük olayı sonrası yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve arama kurtarma ekipleri gönderildi. Olayın hemen ardından 1 kişinin evde olduğu bilgisi üzerine arama çalışmalarına başlayan ekiplerin, çalışmaları olaydan yaklaşık 10 saat sonra bir anda durduruldu. İtfaiye merkezinden yapılan anonsta göçük altında aranan Hacı Bayram Hamurcu'nun (30) göçük altında değil, Bayrampaşa Cezaevi'nde olduğu bildirildi. Bilgi üzerine arama çalışmaları durduruldu.

Gün boyunca aralıksız arama ve kurtarma çalışması yapan ekipler, yapılan anonsun ardından bağlı bulundukları gruba döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title