Haberler

İstanbul: Prıvate Bankıng Ted Open 58. Uluslararası Tenis Turnuvası Başladı

Akbank Private Banking TED Open 58. İstanbul Uluslararası Tenis Turnuvası'nda bugün ana tablo maçlarıyla başladı.

Akbank Private Banking TED Open 58. İstanbul Uluslararası Tenis Turnuvası'nda bugün ana tablo maçlarıyla başladı.

17-23 Temmuz tarihleri arasında TED'in Tarabya'daki tesislerinde gerçekleştirilecek turnuvanın tanıtım toplantısı bugün Mövenpick Otel'de yapıldı. Toplantıya TED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tınaz, Akbank Private Banking Genel Müdür Yardımcısı Fikret Önder, İsveçli ünlü tenisçi Joachim Johansson, Mövenpick Hotel İstanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Pınar Kartal Timer, ATP temsilcisi ile Türk oyuncular Adem Özmeral ve Orçun Seyrek katıldı.

Toplantıda turnuvayla ilgili bilgiler veren Mehmet Tınaz, "Akbank Private Banking TED Open 58. İstanbul Uluslararası Tenis Turnuvası, dünya tenisini yöneten ATP Tour'a kayıtlı tek Türk turnuvasıdır. Turnuvamız, 2003 yılında yabancı gözlemci ve oyuncular tarafından 44 ülkedeki 129 Challenger Turnuva arasında en başarılı organizasyon olarak seçildi. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da dünyaca ünlü raketleri İstanbul'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Turnuvada ünlü İsveçli sporcu Joachim Johansson ve çiftlerde dünyanın en iyileri arasında yer alan Michael Llodra gibi çok önemli isimler mücadele edecek" dedi.

Akbank Private Banking Genel Müdür Yardımcısı Fikret Önder de turnuvanın final maçlarından önce ünlü raketler Mansour Bahrami ile Ilie Nastase'nin eski Türkiye şampiyonları ile gösteri maçları yapacağını bildirdi.

2005 yılında dünya 9.'su olan 24 yaşındaki İsveçli tenisçi Joachim Johansson ise sakatlığı nedeniyle uzun süre kortlardan uzak kaldığını belirterek, "Sakatlığımdan sonra ilk defa böyle ir organizasyonda maça çıkacağım. Çok iyi bir turnuva olacağını düşünüyorum. İstanbul'da bulunmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

19 ülkeden 32 sporcunun mücadele ettiği turnuvada toplam 125 bin dolar ödül verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title