Haberler

İstanbul: İlhan Şeşen, Doğum Gününü Sahnede Kutladı

Beylikdüzü Belediyesi 2. Uluslararası Yeşilvadi Kültür ve Sanat Festivali'nde muhteşem bir konser veren İlhan Şeşen, sahnede doğum günü sürprizi ile karşılaştı.

Beylikdüzü Belediyesi 2. Uluslararası Yeşilvadi Kültür ve Sanat Festivali'nde muhteşem bir konser veren İlhan Şeşen, sahnede doğum günü sürprizi ile karşılaştı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı ile birlikte, yüzlerce vatandaşın sevgi tezahüratları ve havai fişek gösterileri eşliğinde 62. yaş günü pastasını kesen Şeşen, oldukça duygulu anlar yaşadı. Sahne performansı ve yorumladığı parçaların güzelliğiyle geceye renk katan İlhan Şeşen'e çiçek ve plaket takdim eden Orakçı, ekranların beğenilen "Aliye" dizisindeki dayı rolüyle gönülleri fetheden ve amca lakabıyla ünlenen Şeşen'e "Siz, bütün Beylikdüzü'nün ve Türk halkının amcasısınız. Yıllardır değişmeyen çizginizden ve kaliteli sanat yaşamınızdan ödün vermeyişiniz, bugün size olan büyük sevginin, saygının ve hayranlığın nedenini açıklıyor" dedi.

Beylikdüzü'nde belediyelerin yaptığı rutin iş ve görevlerin dışında, hayata dair her konuda insan odaklı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Orakçı, Beylikdüzü'nde bir kültür merkezi yaptıklarını ve Yeşil Vadi Projesi kapsamında hazırlanan rekreasyon, eğlence, dinlence amaçlı projede bir de sanatçı köyü yaparak, bölgeyi kültür ve sanatın merkezi haline getirmek istediklerini kaydetti.

Sesi ve müziği ile olduğu kadar sempatik tavırlarıyla da Beylikdüzü halkının bir kez daha hayranlığını kazanan Şeşen, Orakçı'yı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, "Beylikdüzü'nün sadece bölgenin değil, aynı zamanda İstanbul'un ve Türkiye'nin de kültür ve sanat merkezi olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title