Haberler

İstanbul: Galatasaray'da Sağlık Kontrolleri Başladı

Turkcell Süper Ligi'nin 2005-2006 Futbol Sezonu'nu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon öncesinde sağlık kontrolleri başladı.

Turkcell Süper Ligi'nin 2005-2006 Futbol Sezonu'nu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon öncesinde sağlık kontrolleri başladı.

29 Haziran'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Sarı-kırmızılı futbolcular, sırayla Bakırköy Özel Acıbadem Hastanesi'ne gelerek sağlık kontrollerinden geçmeye başladı. Öğle saatlerinde başlayan kontrollere sırasıyla Ayhan Akman, Necati Ateş, Emre Aşık, Yalçın Ayhan ve Sabri Sarıoğlu katıldı.

Sağlık kontrollerinin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Galatasaray'ın golcü futbolcusu Necati Ateş, hem kendi gelecekleri hem de Galatasaray'ın başarısı için mutlaka Şampiyonlar Ligi'ne katılmaları gerektiğini söyledi.

Galatasaray'da hedeflerin hiç bir zaman küçük tutulmadığını vurgulayan Necati, "Hedefler her zaman büyük. Yine şampiyonluk, Türkiye Kupası ve şampiyonlar ligine katılarak gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Belki çeyrek final, belki de yarı final. Belli olmaz, futbolda her şey var" diye konuştu.

İyi bir tatil geçirip kafasını boşaltarak lige hazır hale geldiğini belirten golcü futbolcu, resmi transfer teklifleri aldığını ama şu anda bu konuyu düşünmediğini sözlerine ekledi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Ayhan ise yeni sezonda şampiyonluğu hedeflediklerini ama kendileri için asıl önemli olanının Avrupa'da başarıyı yakalamak olduğunu söyledi.

Ayhan, camianın kendilerinden bu yönde bir beklentisi olduğunu kaydederek, "Şampiyonlar Ligi'ne inşallah katılırız. Orada da elimizden geldiği kadar ilerlemek istiyoruz. Bütün camia da bizden bu yönde bir başarı bekliyor. Biz de bunun karşılığını veririz" diye konuştu.

Transfer konusunda yönetimin gerekli çalışmaları yaptığını ifade eden Ayhan, şöyle devam etti:

"Dar bir kadromuz yok. Genç arkadaşlarımızı da bu kadronun içinde sayıyoruz. Çünkü geçtiğimiz sezon bize çok faydalı oldular. Bu yıl da o tecrübelerini yansıtarak daha başarılı olacaklarını düşünüyorum. Transfer konusunda ise hocamız ve yönetimimiz zaten isimleri belirlemişlerdir. Umarım iyi yabancı futbolcular gelir ve biz de başarılı olurlar."

Adı Galatasaray için sıkça geçen Gravessen'in de Real Madrid'de oynayan kendini kanıtlamış bir futbolcu olduğunu, Sarı-kırmızılı takıma gelmesi halinde memnun olacaklarını sözlerine ekledi.

Galatasaraylı futbolcuların sağlık kontrollerinin yarın da süreceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title