Haberler

İstanbul: Beşiktaş'ta Yolcu Teknesi İskeleye Çarptı: 4 Yaralı

Beşiktaş'ta, Üsküdar-beşiktaş Seferini Yapan Yolcu Teknesi, Gaz Pedalı Arızalanınca Duramayarak İskeleye Çarptı. Olayda, Teknede Bulunan 4 Yolcu Yaralandı.

Beşiktaş'ta, Üsküdar-Beşiktaş seferini yapan yolcu teknesi, gaz pedalı arızalanınca duramayarak iskeleye çarptı. Olayda, teknede bulunan 4 yolcu yaralandı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Beşiktaş'taki Üsküdar Motor İskelesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Üsküdar ile Beşiktaş arasında çalışan Kaçar 1 adlı teknenin gaz pedalı, iskeleye yaklaştığı sırada arızalandı. Duramayan tekne, hızla iskeleye çarptı. Tekneden inmeye hazırlanan yolcular, çarpmanın etkisiyle etrafa savruldu. Yolculardan bazıları iskeleye düşerek, bazıları da tekne içinde savrularak yaralandı. Yaralılardan İsmail Kocabaş Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne; Bilal Yanbaşlı, Tunay Coşkun, Melşin Akmalı ise Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Teknenin kaptanı ise gözaltına alınarak Beşiktaş Polis Merkezi'ne götürüldü.

Görgü tanıkları kazayı, "Birden bir gürültü duyduk. Ne olduğunu anlayamadık. Yerde bazı yolcuların yattığını gördük. Buradaki araçlarla hastaneye kaldırdılar. Kalanlar da ambulansla hastaneye kaldırıldı" sözleriyle anlattı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title