Haberler

Meteoroloji beklenen tarihi nihayet verdi! İstanbul'a senenin ilk karı 18-22 Ocak tarihleri arasında yağacak

Güncelleme:

Barajlardaki doluluk oranı alarm seviyesine gelen İstanbul için sevindiren haber geldi. Meteoroloji verilerine göre İstanbul'da senenin ilk karının 18-22 Ocak tarihleri arasında yağacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; İstanbul'da yarın sağanak yağmur etkili olacak. Çarşamba günü ise yağmur duracak ve yerini güneşli havaya bırakacak. Perşembe günü ise sağanak yağmur, tam 1 hafta boyunca etkisini hissettirecek. Yetkililer, İstanbulluları sel baskınlarına karşı uyararak, yanlarına şemsiye ve yağmurluk alarak yola çıkmaları uyarısında bulundu.

OCAK AYININ İKİNCİ HAFTASI SOĞUK GEÇECEK

Meteoroloji'den vatandaşların yolunu gözlediği kar yağışı konusunda da güzel haberler var. Sibirya soğuklarının ocak ayının ikinci yarısında Doğu Avrupa'ya hakim olacağı belirtilirken, 18-22 Ocak tarihleri arasında ülkemizi de etkisi altına alacağı ifade edildi. İstanbul'da senenin ilk karının 18-22 Ocak tarihleri arasında yağacağı tahmin ediliyor.

TÜRKİYE YÜKSEK BASINCIN ETKİSİNDEN KURTULUYOR

Meteoroloji Prof. Orhan Şen de Twitter hesabından yaptığı açıklamada Türkiye'nin yakın zamanda yüksek basından etkisinden kurtulacağını belirterek şunları söyledi:

"Türkiye'de kuraklık devam ediyor. Bu nedenle herkesin gözü kulağı yağışlarda. Bende bu nedenle önümüzdeki hafta ortasında yanı 14-15'inde yüksek basıncın etkisinden kurtularak kuzeyden gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceğimizi sanıyorum. Şayet sistemde bir sapma ve zayıflama olmaz ise Türkiye kar yağışını alır. Marmara'ya da kar yağma olasılığı var. Daha tutarlı öngörü bu hafta perşembeden sonra yapılır."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (14)

KAR DUACISI:

Haftaya diyanetin programı belli oldu o zaman. . .

50
21
yanıtYanıtla
nasıl:

ne alakası var yahu bir inanmıyorsan alay bari etme, bırakın şu dinle şaka yapmayı artık

yanıt2
yanıt1
SON LAİK BÜKÜCÜ:

Umarım ki Allah islamla bu kadar uğraştığınızın bedelini fazlasıyla ödetir.

yanıt12
yanıt8
HAKAN ARSLANOĞLU:

Barajlarımız suyla dolup taşacak inşallah.

39
2
yanıtYanıtla
qoonkndd:

İnşallah bol bol yağar memleket suya doysun bereket yağsın amin inşallah

32
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Amin

yanıt0
yanıt0
mart pandemisi milat:

Geçen sene mart kar''ı yağdı o gün bu gündür belimizi doğrultamadık. .

22
5
yanıtYanıtla
kartoncu osman:

ne güzel iyiydik böyle güneş falan, karlan kışnan mikrop ölseydi dünyada hastalık kalmazdı abi, insanlar ne yakacaklar abi sobada, bi ara Japonlar el cep sobası yapıyolardı eskiden, alıyon cebine sokuyon internetde bulunur herhalde abi

4
20
yanıtYanıtla
O ZAMAN:

kesin yağmaz. doğru tahmini ne zaman tutturdular ki?

7
2
yanıtYanıtla
Seckin:

Karla karışık yağmur yağarsa görürsün %50 yi

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title