Haberler

İsrail'in Ramallah'a Yaptığı Operasyon

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail Ordusu'nun Ramallah'ta 4 Filistinli'nin Ölümü 20'sinin de Yaralanmasıyla Sonuçlanan Operasyonunun, İsrail'in Barış Çağrılarının Sahte Olduğunu İspat Ettiğini Söyledi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail Ordusu'nun Ramallah'ta 4 Filistinli'nin ölümü 20'sinin de yaralanmasıyla sonuçlanan operasyonunun, İsrail'in barış çağrılarının sahte olduğunu ispat ettiğini söyledi.

İsrail Başbakanı Ehud Olmert'in Şarm El Şeyh'te Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek ile Ortadoğu barışıyla ilgili görüşmeleri esnasında İsrail Ordusu'nun Ramallah'a düzenlediği saldırı ile ilgili bir bildiri yayınlayan Filistin Devlet Başkanı Abbas, "İsrail Ordusu'nun düzenlediği bu operasyon, İsrail'in barış çağrılarının sahte olduğunun ispatıdır. Filistin halkı uluslararası topluma, Birleşmiş Milletler'e ve Ortadoğu Barış Görüşmeleri Dörtlüsü'ne Ortadoğu'da istikrar ve barışı torpilleyen İsrail'in bu saldırılarını önlemesi için çağrıda bulunuyor" dedi.

İsrail Ordusu'nun bugün Ramallah'ta düzenlediği saldırıda 4 Filistinli hayatını kaybetmiş, 20 Filistinli de yaralanmıştı.

(AFP-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title