Haberler

Isparta: Devlet Bakanı Beşir Atalay Isparta'da

Devlet Bakanı Beşir Atalay ve AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, bugün Isparta'ya geldi.

Devlet Bakanı Beşir Atalay ve AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, bugün Isparta'ya geldi.

Isparta ziyaretlerinin ilkini Isparta Valisi Şemsettin Uzun'a yapan Bakan Beşir Atalay ve Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, burada Isparta basını ve Sosyal Yardımlaşma Fonu çalışmaları hakkında Isparta Vali Yardımcısı Mustafa Tüysüzoğlu'ndan bilgi aldı. Ardından basın mensuplarına hükümet çalışmaları hakkında bilgi veren Devket Bakanı Beşir Atalay, özellikle yerel basını destekleyici çalışmalar yaptıklarını ifade etti ve İhale Kanunu'nda yapılan değişiklikle, yerel basının büyük rahatlık kazandığını belirtti. En önemli desteğin bu olduğunu kaydeden Bakan Atalay, aynı zamanda çıkarılan Basın Kanunu'yla basının rahat çalışmasını sağlayacak formaliteleri kolaylaştırdıklarının altını çizdi.

Bakan Beşir Atalay ve Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya'ya, basın açıklamasının ardından, Isparta Valisi Şemsettin Uzun tarafından Isparta'nın gül ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti takdim edildi. Bakan Beşir Atalay ve Necati Çetinkaya, Vali Şemsettin Uzun'un ardından Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman'ı makamında ziyaret etti. Burada belediye çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Hasan Balaman'dan bilgi alan Bakan ve Genel Başkan Yardımcısı, daha sonra AK Parti Isparta 2. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere Süleyman Demirel Kongre Merkezi'ne hareket etti. Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla ileri bir tarihe ertelenen AK Parti Isparta 2. Olağan İl Kongresi bugün gerçekleştirildi. İki listenin yarıştığı kongrede konuşan Devlet Bakanı Beşir Atalay, partililere birlik beraberlik mesajları verdi. "Her seçim farklı kişileri ortaya çıkarabilir. Ve bu gayet normaldir. Ama esas olan kongredeki değişiklilerden sonra bizim aksamadan çalışmalarımızı sürdürmemizdir" diyen Bakan Atalay, sözlerine şöyle devam etti:

"AK Parti büyük bir partidir. Biz ülkeyi yönetiyoruz. Bütün partililer olarak bunun bilincinde olmalıyız ve bütün bu çalışmalarımıza, kongre sürecine verdiğimiz oylara ve parti içindeki bütün tutumlarımıza bu çerçevede bakmamız gerekmektedir. Bizim çabamız bütün vatandaşlarımızı kazanmak, onların oylarını almak, onların sempatisini almaktır. Kendi partimiz içinde, kongre vesilesiyle en küçük insan kaybına meydan vermemeliyiz. Biz başka bir parti gibi değiliz. Hangi konumda, hangi makamda olursak olalım, o makamı o konumu fedakarlık yeri olarak algıladık. AK Parti böyle iktidar oldu".

İki listenin yarıştığı kongrede başkan adayı olan Aydın Mutlu'nun listesine dahil olmak istemeyen yaklaşık 30 delege, istifasını verdi. Devlet Bakanı Beşir Atalay ve Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, AK Parti İl Başkanlığı'na aday olan Aydın Mutlu ve Haydar Kemal Kurt'un konuşmasının ardından Yalvaç Psidia ve Antiocheia Kültür ve Turizm Festivali'ne katılmak üzere Yalvaç İlçesi'ne hareket etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title