Haberler

İspanyol Devi Real Madrid, Salah İçin 200 Milyon Euroyu Hazırladı

İspanyol devi Real Madrid, Liverpool'da bu sezon muhteşem bir sezon geçiren Mohamed Salah'ın transferi için 200 milyon euroyu hazırladı.

Sezon başında Roma'dan transfer olduğu Liverpool'da mükemmel bir performans sergileyen ve rekorları alt üst eden Mohamed Salah için dev bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Bu sezon Premier Lig'de 31 gole ulaşan ve gol krallığında zirvede bulunan yıldız oyuncu, Real Madrid'in en büyük transfer hedefi halinde.

200 MİLYON EURO HAZIR

Son olarak Premier Lig'de Yılın Futbolcusu ödülünü de kazanan Mohamed Salah için İspanyol devi astronomik bir ücretle Liverpool'un kapısını çalmayı planlıyor.

Don Balon'da yer alan habere göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Mısırlı yıldız için İngiliz kulübüne 200 milyon euro ödemeye hazır.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDILAR

Bu sezon La Liga'da beklentilerin altında kalan ve şampiyonluk yarışına erken havlu atan Madrid ekibi, yaz döneminde Salah'ı renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Adı Real Madrid dışında Barcelona'yla da anılan 25 yaşındaki oyuncunun Liverpool'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Real Madrid'in 200 milyon euroluk değer biçtiği Salah, bu sezon başında Roma'dan Liverpool'a 42 milyon euroya transfer oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mohamed Salah Real Madrid Liverpool Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Boksör Ferhat:

Bizimkilerde 6 gol 2 asist yapan adamı dünyanın en iyi futbolcusu yaptı . Cengiz ünderden bahsediyorum , Salah gerçek bir yıldız istikrar abidesi . Bizim futbolcular malesef vasat oyuncular , Cengiz’e iyi demek için çarpıcı bir istatistik olması lazım

4
8
yanıtYanıtla
Futbolcu:

Cengiz golcü mü? Futbol cahili !

yanıt0
yanıt0
isyan:

adamların futbolcu için ayırdığı paraya bak bizim süper ligi satın alır tek kalemde :)

10
1
yanıtYanıtla
metin:

5 kuruş bile vermem o paraya Afrikada aç insanlara yardım ederim adam sanki gökten inmiş hadi ordan devam et sallah bekletme yapma sen kimsinki

1
5
yanıtYanıtla
metincetin:

sen önce ac karnini doyur da konus

yanıt3
yanıt0
fenerlitolga:

cengiz ündere laf atacagina birakda cocuk kendisini göstersin hemen erkenden karar veriyorsun. . . daha yeni yeni formayi kapmaya basladi acele etmeyin insaALLAH basari olacakdir cengiz kardesimiz. . .

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

MOHAMET SALAH İÇİN DÜŞÜK PARA

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title