Haberler

İspanya, Hırvatistan'ı 6-0 Mağlup Etti

Güncelleme:

UEFA Uluslar Liginde İspanya evinde, 2018 Dünya Kupası finalisti Hırvatistan'ı 6-0 yendi.

UEFA Uluslar Ligi A Ligi 4. Grup karşılaşmasında İspanya, son Dünya Kupası finalisti Hırvatistan'ı etkili futbol ortaya koyarak 6-0 yenmeyi başardı.

Mücadelenin 24. dakikasında Saul Niguez ile öne geçen İspanya, 33. dakikada Asensio ile farkı 2'ye çıkardı. Karşılaşmanın 35. dakikasında Kalinic'in kendi kalesine attığı golle İspanya, Hırvatistan karşısında devreye 3-0'lık üstünlükle girdi.

İSPANYA GRUPTA 2'DE 2 YAPTI

İkinci yarıya da hızlı başlayan İspanya, 49. dakikasında Rodrigo ile 4. golü buldu. Sergio Ramos 57. dakikada farkı 5'e çıkarırken 6. gol 70. dakikada Isco'dan geldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve İspanya, Hırvatistan'ı 6-0 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte İspanya 2'de 2 yaparak puanını 6'ya yükseltti. Hırvatistan ise ilk maçından puan alamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hırvatistan İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (11)

HIRBO:

ALİ GUZU BAŞHAN FENEVBAZE ŞAMPUAN

4
15
yanıtYanıtla
fc vardar united:

aklıma hep aynı şarkı geliyor. vardar ovasııı. vardar ovası. kazanamdım şike parası.

7
7
yanıtYanıtla
MAHO EMMİ:

HIRVATLAR Bİ BALONDU ŞANSA FİNALE ÇIKMIŞLARDI ÖNCE FRANSA ÇAKTI SONRA İSPANYA

7
2
yanıtYanıtla
FANATİK:

BU HIRVATİSTANIN DÜNYA İKİNCİLİĞİ, AYNI BİZİM DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜMÜZ GİBİ. SADECE BALON. HIRVATİSTAN BUNDAN SONRAKİ TURNUVALARDA GRUBUNDAN BİLE ÇIKAMAZ.

4
5
yanıtYanıtla
GARGA:

bu beşiktaşlılar FENERBAHÇE yi ddoğru dürüst telefuz edemeyecek kadar konuşma özürlü mü yoksa espri yetenekleri bu kadar mı

2
6
yanıtYanıtla
SESSİZ:

Avrupa faciası FENERBOHÇA nın ruhsuz oyuncuları çıkınca Baba BEŞİKTAŞ futbolcuları show yaptı helal olsun

4
2
yanıtYanıtla
Jübile maci:

Jübile maçına helikopterle gelen terime sesleniyorum bizim paramızla bize hava atma adam akıllı davran zengin olduğunu insanlara gosteris olarak gosterme bu ülkede o kadar paraya ihtiyacı olan insanlar var sen bu şekilde yaparak onlara ne kadar saygısızlık yaptığını gor ben burada terime sesleniyorum vazgeç bu zengin havalı hallerinden inan sen sokakta yatan çocukların tırnağı olamazsın...

3
0
yanıtYanıtla
Beşiktaş ümit70:

Avukat olmuşum ama adam olamamisin.yıllardır elalemin yayyagla gerdege girmekten bikmadiniz...

2
0
yanıtYanıtla
TUTARLI OLMAK:

Fedocu belessaraylilar gelmiş Hırvatistan İspanya maçı altına sıçıp sıvamışlar ALGI operasyonuna devam ederek zeka kapasitelerini göstermişlerdir. .

0
2
yanıtYanıtla
Neco:

Böyle has niye gelmiyor bizim milli takıma sadeyil azim ve çalışmak

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title