Haberler

İş Adamı, Kaçırılan Aracını Savaşın Ortasından Kurtarmayı Başardı

Güncelleme:

Trabzonlu oto kiralama şirketi sahibi, kiraladığı otomobilinin savaşın hüküm sürdüğü Suriye'ye kaçırılması üzerine bu ülkeye giderek aracını geri almayı başardı.

Trabzon'da oto kiralama şirketi sahibi Yunus Bayraktar, kiraladığı otomobilinin Suriye'ye kaçırılması üzerine bu ülkeye gidip aracı geri aldı.

OTOMOBİLİ BULDU TÜRKİYE'YE GETİRDİ

Suriye uyruklu Huseyin A. ile Ömed A'ya bir ay önce bir haftalığına araba kiralayan Bayraktar, otomobil geri getirilmeyince Trabzon Emniyet Müdürlüğüne çalıntı ihbarında bulundu. İhbardan sonuç alamayan Bayraktar, üzerinde GPRS bulunan otomobilinin Suriye'de olduğunu belirledi. Bayraktar, önce Reyhanlı ilçesine, oradan da Suriye'ye giderek otomobili buldu ve Türkiye'ye getirdi.

"TÜRKİYE'DEN KAÇIRILAN OTOMOBİLLERİN TOPLANDIĞI YERE GİTTİM"

Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arabası için yaklaşık 20 gün Trabzon ve Reyhanlı arasında gidip geldiğini söyledi.Otomobilini bulmak için birçok kişiden yardım istediğini belirten Bayraktar, "Trabzon'a döndükten sonra arabamın Suriye'ye kaçırıldığını öğrendim ve peşine düştüm. İki gece Suriye'de kaldım. Orada bazı kişilerle tanıştım ve onlarla Türkiye'den kaçırılan otomobillerin toplandığı yere gittik" dedi.

"BİR SAAT SONRA ORDA OLSAK BOMBA BAŞIMIZA DÜŞECEKTİ"

Bayraktar, yetkililerin olaya müdahale etmesini istediğini vurgulayarak, şöyle devam etti: "Suriye'deki durum içler acısı ve çok mağduriyet var. Bu olayların giderilmesi için sınırda önlemler alınmamış. Benim aracım gümrük kapısından geçmemiş. Sal yapılmış ve araç salla Asi Nehri'nden geçirilerek Suriye'de başkasına satılmış. Türkiye'de 80 milyar değerindeki araba Suriye'de 4 ile 5 bin dolara satılıyor. Bu iş maalesef orada ticarete dökülmüş." Aracı getirirken sıkıntı yaşamadığını anlatan Bayraktar, "Türkiye'ye gelirken değil ama Suriye'de kaldığım sürede çok zorluklar yaşadım. Arabayı aldığımız bölgeden çıktığımızda bölgeye iki varil bombası atıldı. Bir saat önce ya da bir saat sonra orada olsak belki bizim başımıza düşecekti. İki akşam kaldım orada ve mermi sesleri, bomba sesleri gerçekten karışık bölge" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Reyhanlı Trabzon Türkiye Suriye Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

SUAT:

Ulan ne değerli malın varmış azmine hayran kaldım ayakta alkışladım bide ben rizeliyim bu adam trabzonda rizede galerileri var multi zengin yani ondan bukadar şaşırdım onun icin üç kuruşluk araba icin canını veriyodu bukadar serveti nasıl yaptığı belli oldu :D

21
3
yanıtYanıtla
ankaralı:

bu 900 km sınır ne demek ınsan selı akıyor ved emasum halk kandırılmış eğitimden bilgiden yoksun bırakılmış bırbırlerını oldurmede yarıs yapıyorlar yanlışlarından haberleri yok yarın ıngıltere amerıka petrolarını alacak bunlar fakırlıklerıyle 50 yıl gerıye gıder halde fakir kalmaya devam hallerıne bakın perişan evlerıne bakın magara devrınde gibi eğitim ve ülkesini sevecekler terketmeyecekler savunmaları lazım yada ülkelerinde ölmeleri

1
0
yanıtYanıtla
engin:

bizde araç kiralama işi yapıyoruz bu araç kaçırılma işinden çok rasısız arkadaşa geçmiş olsun malını kurtarmış bu şerefsizlerden

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title