Haberler

    Romalı Cengiz, 180 Milyon Euroluk Mbappe ile Zirve Yarışı Veriyor

    Güncelleme:

    İtalya'yı sallayan Cengiz Ünder 2018 yılında çıktığı maçlarda 6 gol atıp, 1 asist yaparken 180 milyon euroluk transfer Mbappe ile zirve yarışı veriyor.

    Roma forması ile her hafta yeni bir gole imza atan Cengiz Ünder, 2018 yılında attığı 6 gol ve yaptığı bir asistle, majör liglerin skora en fazla katkı yapan 21 yaş altı oyuncusu durumuna geldi.

    MBAPPE İLE ZİRVEYİ PAYLAŞIYOR

    PSG'den Mbappe (4 gol, 3 asist) ile zirveyi paylaşan genç yetenek, Verona, Benevento, Udinese, Shakhtar Donetsk sonrası Napoli ağlarını da havalandırmayı başardı. Listenin üçüncü sırasında ise Milan'da 2018 yılında 5 gol, 1 asist yapan 20'lik Cutrone yer aldı. Öte yandan 20 yaşındaki milli futbolcu, yeni yılda sadece 616 dakika süre almasına rağmen 6 gol atıp, 1 asist yaparken, her 88 dakikada bir skora etki etti. Enes Ünal ise 2 gol, 2 asistle bu sürecin en iyi 7. ismi olmayı başardı.

    ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GOL ATAN EN GENÇ TÜRK FUTBOLCU OLDU

    22 Şubat'ta oynanan Shakhtar maçında Şampiyonlar Ligi kariyerindeki ilk golünü atan Cengiz, bu gol ile de Türk futbol tarihine geçmişti. 13.5 milyon Euro karşılığında Roma'nın yolunu tutan Cengiz, 20 yaş, 7 ay, 7 günle Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en genç Türk futbolcu oldu. Cengiz, Hakan Çalhanoğlu'nun rekorunu 16 günle kırmayı başarmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cengiz Ünder Verona Roma Spor Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    Vay kardeşim:

    Yolun açık olsun canım kardeşim

    13
    0
    yanıtYanıtla
    Top ustası:

    Niye kötü örnek ben bir fb li olarak takdir ettigim bir futbolcu bizi yıllarca ispanyada temsil etti teşekkürler arda .hep aynı yorum yok ahlak yok bilmem ne profosyenel düşünürse ve inş sakatlanmassa uzun yıllar bizi temsil eder inl sayıları coğalır böyle futbolcuların.Lütfen bol keseden eski futbolcuları karalamayın nankörlükte yapmayın arda kötü örnek degil çok iyi bir örnektir slm

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Sabri...altinordu:

    verin gazi verin ayne cenk gibi cengizi de bitirin

    3
    1
    yanıtYanıtla
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ:

    DİYARBAKIRLIDIR NE DESE YERİDİR

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Hehehe:

    Beğenmeyen birader git sen at oyna görelim

    2
    0
    yanıtYanıtla
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ:

    TÜRK KÖKENLİ EN İYİ OYUNCU CENGİZ ÜNDER. GERİSİ HİKAYE ONUN BUNUN TANIDIĞI BİLİYORSUNUZ

    2
    0
    yanıtYanıtla
    .:

    helal olsun kardeşim italyan ligine ayak uydurmak zordur salih uçan beceremedi mesela sen alıştın oralara böyle devam et

    1
    0
    yanıtYanıtla
    yobaz:

    Gerçekten çok başarılı ve umarım daha önceki yetenekli futbolcularımız gibi yolunu şaşırıp kötü sona doğru gitmez. Başarıların daim olsun güzel kardeşim . .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title