Haberler

İlk Hacı Kafilesi Yurda Döndü

Hac Farizasını Yerine Getirmek İçin Kutsal Topraklarda Bulunan Hacılar Dönmeye Başladı. Umreye Gidip Hac Mevsimini de Kutsal Topraklara Geçiren Hacıların Dönüşlerinde Atatürk Havalimanı'nda Duygusal Anlar Yaşandı. Hacılarla, Hacıları Karşılamaya Gelen Yakınlarının Buluşmasında Gözyaşları Sel Oldu. Sevinç Gözyaşları Döktüklerini Belirten Hacılar, Herkesin Kutsal Toprakları Görmesini Diledi.

Hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklarda bulunan hacılar dönmeye başladı. Umreye gidip hac mevsimini de kutsal topraklara geçiren hacıların dönüşlerinde Atatürk Havalimanı’nda duygusal anlar yaşandı. Hacılarla, hacıları karşılamaya gelen yakınlarının buluşmasında gözyaşları sel oldu. Sevinç gözyaşları döktüklerini belirten hacılar, herkesin kutsal toprakları görmesini diledi.

HACILARIN YAKINLARIYLA BULUŞMASINDA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI.

Kutsal topraklardan yurda dönen ilk hacıları yakınları Atatürk Havalimanı'nda karşılamaya geldi. Karşılıklı sevinç gözyaşı döken hacılar ve yakınları uzun süre kucaklaşarak hasret giderdi. Torunlar dedelerini görünce ağlamaya başladı.

Hacıların beraberinde ziyaretçilerine ikram etmek için bol miktarda zem zem suyu, hurma ve hediyelik eşya getirdikleri gözlendi. Hacılardan Fuat Sis "3,5 aydır kutsal topraklardayım umre için gittim kaldım. Hac görevimi de yaptım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım" dedi. Hac görevini yerine getirdikleri için sonsuz mutluluk duyduklarını belirten hacılar, herkesin kutsal toprakları ziyaret ederek hacı olma duygusun tatmasını diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title