Haberler

İkiz Kız Kardeşler Yarışmanın Finalinde Öpüştü

Güncelleme:

The X Factor yarışmasının finalinde ilginç anlar yaşandı. Final şarkısı söylerken ikiz kardeşlerin sahnede öpüşmesi büyük tepki çekti.

Yurtdışında büyük ilgiyle izlenen The X Factor yarışmasının finalinde ilginç anlar yaşandı. Final şarkısı söylerken ikiz kardeşlerin sahnede öpüşmesi büyük tepki çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (61)

21 bela diyarbakır:

bindik bir alamete gidiyoz kıyamete!!!

24
12
yanıtYanıtla
skmobilWeb@haberler.com:

ALLAH BELANIZI VERSIN ..

27
7
yanıtYanıtla
Alper80:

dudaktan öpüşmeyi tamamen sekse cinselliğe indirgemişsiniz. . . dudaktan öpmek avrupada senin yanak yanağa öpüşmen kadar doğal anneler bebeklerini çocuklarını öpüyorlar dudaktan facelerine koyuyorlar. . . sevgi teması bunlar aklınız fikriniz sekste. Aç toplumlardan beklenen tepkiler aslında.

18
16
yanıtYanıtla
Güney doğum@m.m:

Kim kimin yanağını hatta elini bile şevhetle öperse yine yanlıştır. Burdaki öpüşmeyi basit bir sevgi gibi algıya sokmak halkın bildiği tüm gelenek ve adetlerini hiçe saymaktır. Anne bebeğini öpebilir ama anne ergenliği aşmış neyin ne olduğunu bilen oğlunu veya kızını bu şekilde öpemez. Bunu avrupada yapamaz marslılarda. Dini kitaplar neyi nasıl yaptığını çok güzel yazmış. Bir gün okursa insanlar ağzı açık kalır...

yanıt7
yanıt1
esra:

güney doğu tamamen haklısın helal sana

yanıt3
yanıt1
bu opusmem@m.m:

Sen sandığın gibi diyil. hiç bir anne cocuğu nu böyle öpmez.

yanıt4
yanıt1
ALPER80:

neyi anlamıyorsunuz anlamıyorum ki?? Türkçe yazmadım mı ben?? Ben yapmam sen yapmazsın çünkü yaşayışında geleneklerinde göreneklerinde yetiştirilmede yok tamamda onlarda bu normal diyorum ve onlar içinbu öpüşme seksüel içerik taşımıyor. . . Niye olayı ahlaka ona buna çekiyorsunuz onların yaşantısı hem sanane? sen yanaktan öp o dudaktan kimi ne ilgilendirir. . . dudak cinsel organ değildir yanak olmadığı gibi.

yanıt1
yanıt1
Erdem:

ne skandalı ya bence çok modern birşey, medeniyet işte gözünü seveyim ahh ahh

11
17
yanıtYanıtla
bahususMobil-ANDROID:

bu haberleri en cok akp dinsizleri izliyor bakiyor okuyor azgin alayi.

10
17
yanıtYanıtla
esra:

lan gerizekalı akp ile ne alakası var mal kafa !! bu yurtdışında olmuş bişey ve bunu gören btun erkek kız dahil herkez okuyo bunun siyasetle yada azgnlıkla alakası yok !! öyle bsey olsa butun insanlara dinsiz ve azgın diyosun . . sende haberi okuduna göre sende dinsiz ve azgınsın o zmn mal !! braz beynini kullan da mantıklı düşün !! tabi beynin varsaa ???

yanıt2
yanıt0
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title