Haberler

İki Bin 500 Köye 250 Bin Kitap Kampanyası

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile Denizbank AŞ'nin İşbirliğiyle Yürütülen "İki Bin Köye 250 Bin Kitap" Kampanyası Çerçevesinde Amasya'da Çiftçilere Kitap Dağıtımı Gerçekleştirilecek

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile Denizbank AŞ'nin işbirliğiyle yürütülen "İki Bin Köye 250 Bin Kitap" kampanyası çerçevesinde Amasya'da çiftçilere kitap dağıtımı gerçekleştirilecek.

Amasya Tarım İl Müdür Vekili Mehmet Erdemir, projeyle ilgili düzenlenen toplantıda Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığınca 100 farklı tarımsal konuda uzman kişilere hazırlattırılan çiftçi eğitim kitap setlerinin, kısa sürede köylere dağıtımına başlanacağını kaydetti.

Denizbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Karadeniz Bölge Satış Müdürü Reşit Sivaslı da, tarım sektörüne, ihtiyacı olan finansman sağlamalarının yanı sıra, sektörün tarımsal teknoloji ve bilgilere erişebilmesi için kitap desteğinde bulunduklarını söyledi.

Toplantının sonunda kitap setleri köylere gönderilmek üzere tarım danışmanlarına teslim edildi.

- AMASYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title