Haberler

İhmal Etmiyoruz, İmar Ediyoruz"

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve milletvekili adayı Cihan Pektaş, "İhmal etmiyoruz, imar ediyoruz.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve milletvekili adayı Cihan Pektaş, "İhmal etmiyoruz, imar ediyoruz. Bunlar ancak Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lider ve onun arkasındaki güçlü kadrolarla olur." dedi.

Milletvekili Pektaş, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse ile Anadolu Ajansı (AA) Gümüşhane Bürosu'nu ziyaret etti.

Ziyarette partisince kentte yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Pektaş, seçim çalışmalarını sahada aktif şekilde sürdürdüklerini anlattı.

Halkın iktidarları döneminde ülkedeki gelişimi net bir şekilde gördüğünü ifade eden Pektaş, ilde de önemli yatırımların iktidarları döneminde yapıldığını söyledi.

Pektaş, kentte yapımı tamamlanan ve süren yatırımlarla ilgili şu bilgileri verdi:

"Gümüşhane-Trabzon arası Zigana Tüneli, Bayburt-Gümüşhane arası Vauk Tüneli, Kelkit-Gümüşhane arası Pekün Tüneli çok büyük projeler ve bu projelerin inşaatları aynı anda devam ediyor. Havaalanı inşaatı başladı, devam ediyor. Bu 4 projenin bedeli yaklaşık 3 milyar lira. Kentte 28 baraj ve gölet inşaatımız devam ediyor. Kamu binalarımızı yeniliyoruz. Sadece Devlet Su İşleri'nin 62 aktif şantiyesi var. İhmal etmiyoruz, imar ediyoruz. Bunlar ancak Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lider ve onun arkasındaki güçlü kadrolarla olur."

"Kent imar barışıyla rahatlayacak"

Pektaş, imar barışı düzenlemesine de değinerek, düzenlemenin yaylaları da kapsaması dolayısıyla kent insanına yeni avantajlar sunduğunu söyledi.

Türkiye'de en fazla yaylaya sahip ilin Gümüşhane olduğuna dikkati çeken Pektaş, şunları kaydetti:

"Artık Gümüşhane'de, köylerde ve yaylalarda ne kadar problemli bina varsa bu düzenlemeden faydalanacak. Bazı vatandaşlarımızın elektrik alamama gibi problemleri vardı. İnşallah Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bir çalışma yapıyor. Hemşehrilerimiz başvuracak, gerekli işlemlerden sonra elektrikleri bağlanacak. Kent imar barışıyla rahatlayacak. Biz istiyoruz ki yaylada yaşayan insanımızda temel hizmetlerden yararlansın."

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Gümüşhane Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İhsan Anlı kimdir? Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı yaşıyor mu, kaç yaşında? Yeni Renault Duster ne kadar? Renault Duster Bursa'da mı üretilecek? Yeni Renault Duster özellikleri! Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title