Haberler

İgiad'dan Kahramanmaraş Ziyareti

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) üyelerinden oluşan bir heyet 29-30 Aralık'ta Kahramanmaraş'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) üyelerinden oluşan bir heyet 29-30 Aralık'ta Kahramanmaraş'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.

İGİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, derneğin iş dünyasında ahlaki duyarlılığı arttırmak ve ahlaklı girişimciliği teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiği Anadolu ziyaretleri kapsamında İGİAD üyeleri 29-30 Kasım'da Kahramanmaraş'ta olacak.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, 29 Aralık salı günü erken saatlerde başlayacak ziyaretler tüm gün devam edecek. Heyet sabah saat 08.00'de Mado-Yaşar Dondurma Firma Ortaklarından Atilla Kambur'u, 10.00'da Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i, 11.00'da Kahramanmaraş Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u, 12.00'da Kahramanmaraş Sanayici ve İş Adamaları Derneği Başkanı Ali Arpasatan'ı, 15.00'da Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük'ü, 16.00'da Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci'yi makamlarında ziyaret edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen  İGİAD Başkanı Ayhan Karahan İGİAD'ın, iş dünyasında iş ahlakı duyarlılığını arttırmak ve ahlaklı girişimciliği teşvik etmek amacıyla Anadolu illerine ziyaretler gerçekleştirdiğini anımsatarak, "Kahramanmaraş ziyareti de bu amaca yönelik gerçekleştirilecektir. Ziyaret ettiğimiz kurumlarda Kahramanmaraş ilinin Türkiye ekonomisindeki potansiyelini öğrenmekten, iş ve yatırım imkanlarını araştırmaktan, yapılabilecek çalışmaları belirlemek ve tecrübelerden istifade etmekten mutluluk duyacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Kahramanmaraş Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title