Haberler

İçişleri Bakanı Soylu Bayram Namazını Çukurca'da Kıldı (2)

'BİZİ AYIRMAK İSTEYENLER HÜSRANA UĞRADI'İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Çukurca'da bayram namazını kıldıktan sonra Kaymakamlık tarafından organize edilen kahvaltıda açıklamalarda bulundu.

'BİZİ AYIRMAK İSTEYENLER HÜSRANA UĞRADI'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Çukurca'da bayram namazını kıldıktan sonra Kaymakamlık tarafından organize edilen kahvaltıda açıklamalarda bulundu. Türkiye'yi bölmek isteyenyere fırsat vermeyeceklerini belirterek Bakan Soylu, "Bu topraklar bize büyük  bir emanettir. Biz büyük  bir medeniyetin parçalarıyız. Birliğimize beraberliğimize, kardeşliğimize nifak sokmaya çalışanlar, bizi birbirimizden ayırmak isteyenler her dönem hüsrana uğramıştır. Çünkü bu memleketi ayakta tutmak icin gayret gösteren evlatları var" dedi.

'BİZİ İSTİKAMETİMİZDEN SAPTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR'

Türkiyeyi istikametinden saptırmaya çalışanların olduğunu belirten Bakan Soylu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bizi istikametimizden saptırmak isteyenler 'Eğer Türkiyeyi  istikametinden saptırırsak  Ortadoğu'ya  istedigimiz gibi han kurarız. Kafkasyayı istediğimiz gibi idare ederiz' diyorlar. Bir çok gayeleri olmasına rağmen aynen biraz önce camide dinimizin emri gibi aranızdan bir rüzgar geçmeyecek kadar safları  sıklaştırın diyen bir anlayaşın  gereğini yerine getiriyoruz. Bugün Çukurca'da yine bu anlayışı hep birlikte ortaya koyuyoruz. Coğrafyası  zor  ama ne kadar zorsa sevdası da o kadar büyük  bir coğrafyadayız. Şunu  ifade etmek istiyorum. Geleceğe dair ümidimiz tamdır  ve açıktır. Bizim dünyaya etrafımızdaki coğrafyaya söyleyecek sözümüz var. Onun için kuvvetli olmak zorundayiz. Bu ülkenin en büyük zenğinliği birliği ve beraberliğidir. Birlik ve beraberliğimize olan bu kastı  hep birlikte bertaraf etmeliyiz. Terörü bu topraklar üzerinde hakim hale getirmek isteyenlere karşı, biz hedefimizi cocuklarımızı,  hemşire, doktor mühendis, iyi yetişmiş evlatlar haline getirerek cevap vermek durumundayız."

Bakan Soylu, daha sonra Çukurca Devlet Hastanesi'ndeki hastaları ziyaret edip bayramlarını kutladı. Bakan Soylu, buradan Yüksekova İlçesi'ne geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Türkiye Hakkari Çukurca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title