Haberler

ICCI 2011, Enerji Bakanı Taner Yıldız Ve EPDK Başkanı Hasan Köktaş Tarafından Açılıyor

Sektörel Fuarcılık Tarafından Bu Yıl 17'ncisi Düzenlenecek ICCI 2011 – Uluslararası Enerji Ve Çevre Fuarı Ve Konferansı 15-16-17 Haziran Tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde Gerçekleşecek.

17. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2011, saat 10.00'da İstanbul Fuar Merkezi'nde yapılacak törenle açılacak. Açılış törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Nazmi Haluk ÖZDALGA katılacak.

"Türkiye Enerji Sektörünün Görünümü" paneli

ICCI 2011 Fuarı'nda yapılacak ilk panelde enerji sektörünün önemli isimleri bir araya gelecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve EPDK yetkililerinin de yer alacağı "Türkiye Enerji Sektörünün Görünümü" başlıklı panele Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat katılacak.

ICCI 2011 konferans programında EPDK, EİE, TÜBİTAK gibi kamu kuruluşlarının yanı sıra EÜD, TÜRKOTED, MÜSİAD, HESİAD, MMG gibi sivil toplum kuruluşlarının da özel oturumları bulunuyor.

ICCI 2011 açılışında siz değerli basın mensuplarını aramızda görmek mutlu olacağız.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title