Haberler

İbrahim Üzülmez, Beşiktaş ile Sözleşme İmzaladı

Beşiktaş, Takım Kaptanı İbrahim Üzülmez ile Sözleşme Yeniledi.

Beşiktaş, takım kaptanı İbrahim Üzülmez ile sözleşme yeniledi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, İbrahim Üzülmez ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek, ''Tecrübeli kaptanımız İbrahim Üzülmez, bugün Akaretler'deki kulüp binamıza gelerek sözleşmesini 2 yıl daha uzatan sözleşmeyi imzaladı'' denildi. İbrahim Üzülmez de yaptığı açıklamada, 2 yıl daha Beşiktaş forması giyeceği için mutlu olduğunu belirterek, hiç bir sorun olmadan sözleşmeyi imzaladığını kaydetti.

Basın mensuplarının yeni transferlerle ilgili soruları üzerine İbrahim Üzülmez, yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağına inandığını belirterek, ''Şu ana kadar yönetimimizin yaptığı transferler bana göre olumlu. Rüştü, Hakan Arıkan, Mehmet Yozgatlı ve Tello, takıma faydalı olacak isimler. Özellikle Rüştü'nün tecrübesinden faydalanacağımıza inanıyorum'' açıklamasında bulundu.

Yeni sezona büyük hedeflerle başlayacaklarını dile getiren İbrahim Üzülmez, "Yeni sezonda hedeflerimiz Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Biz geçen sezon başarılı bir grafik çizdik ve genç bir kadroyla iyi sonuçlara imza attık. Takımımıza katılan arkadaşlarımızla birlikte daha iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.

(MFS-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title