Haberler

Tatlıses'in Kardeşi: Abim Bana Destek Olmadı

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı, katıldığı ''Söylemezsem Olmaz'' programında magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

İmparator İbrahim Tatlıses'in öz kardeşi Hüseyin Tatlı, ''Söylemezsem Olmaz'' programına konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''HER AY YÜKLÜ PARALAR YOLLADI''

''Söylemezsem Olmaz'' programına konuk olan Hüseyin Tatlı, çocukluğundan bahsetti ve "Ben ailenin en küçüğüyüm, İbrahim Bey en büyük abimiz. Babam öldükten sonra kendisini baba bildim. Yoksul bir aileydik, ağabeyim mağarada doğmuş, o mağaranın 5 metre uzağına tek oda bir ev yapılmış ve 10 kişi orada yaşamaya başlamışlar, ailenin en küçüğü ben dünyaya gelmişim. Ben 7-8 yaşındayken, ağabeyim şarkı söylemek için İstanbul'a gitti ve "Ayağında Kundura" şarkısıyla müzik piyasasına giriş yaptı. Ben İbrahim Tatlıses'in şöhret olduğunu 1978 yılında anladım. Babam öldükten sonra annem bizi Mersin'e götürmüştü. İbrahim Tatlıses, İstanbul'dan Mersin'e geldi, bizi yeniden Urfa'ya götürdü, orada bir apartman dairesine yerleştirdi. Her ay yüklü paralar yolladı." dedi.

İBRAHİM TATLISES'TEN HÜSEYİN TATLI'YA: ŞÖHRET ATEŞTEN BİR GÖMLEKTİR

Programın yorumcuları, İbrahim Tatlıses'in sesi güzel olan kardeşi Hüseyin Tatlı'nın şöhret olmasını istememesiyle ilgili bir konuyu değindi. Hüseyin Tatlı, "Ağabeyimle aramız iyiydi. Ben evlenmiştim ama mutsuzdum, şarkıcı olmak istedim ancak ağabeyim İbrahim Tatlıses, 'Şöhret ateşten bir gömlektir, giyme yanarsın, sen biliyor musun ki ben neler çekiyorum.'' dedi.

İMPARATOR: SEN GÖRÜRSÜN HÜSO BEY!

Şöhret olma isteğim geçmedi ancak eşimden boşanıp Almanya'ya gittim. 8 sene kaldım, orada sahneye çıktım kimse benim İbrahim Tatlıses'in kardeşi olduğumu bilmiyordu. Bir gün ağabeyim çalıştığım yeri arayınca anladılar. Telefonda beni Türkiye'ye çağırdı, 'Gelirim ancak bana albüm yaparsan' dedim. 'Gel oğlum bakarız' dedi. Sonra o zamanlar İbrahim Tatlıses'in oynadığı 'Fırat' dizisinde rol almaya başladım, sokakta yürüyemiyordum, herkes beni tanıyordu ancak İbrahim Tatlıses bir gün maç izlerken ben de karşısına geçip kaza yaptığımı, arabaya zarar geldiğini söyledim, ağabeyim bana bağırınca 'Sen maçın sinirini benden çıkarıyorsun' diyerek karşılık verdim. 'Öyle mi sen görürsün Hüso Bey!' dedi. Daha sonra 4. bölümde diziden ayrılmak zorunda kaldım.

HÜSEYİN TATLI: AĞABEYİM BANA DESTEK OLMADI!

Daha önce bir albüm çıkardım, o zaman ağabeyim İbrahim Tatlıses'e sitem ettim ve 'Yıllardır aramızın bozuk olduğu, bana destek vermediğin konuşuluyor, bir açıklama yap bana destek ol' dedim ancak bir şey yapmadı. Yıllar sonra albüm yapma kararı aldım, stüdyoda okuduğum bir şarkıyı yeğenim İdo Tatlıses'e yolladım. İdo'da bana 'Amca, babam yanımda, ona dinletiyorum' dedi. İbrahim Tatlıses geçen hafta şirkete geldi, albümümü gösterdim dua istedim, ağabeyim de bana 'Güzel okumuşsun, oğlum şurasını da şöyle oku' diyerek akıl verdi. Yani albüm yapacağımı biliyordu, müsaade verdi. Ben de 'Bil İstedim' isimli albümümü çıkardım."

CANLI YAYINDA İBRAHİM TATLISES'E SESLENDİ: ABİ BANA DESTEK VER!

İbrahim Tatlıses'in daha önce Nihat Doğan ve Alişan'ı veliahtı ilan ettiği hatırlatılınca Hüseyin Tatlı, 'Ne hissettim biliyor musunuz yalnızca güldüm, onlardan daha iyi sesim var' dedi. Ardından Hüseyin Tatlı'ya neden İbrahim Tatlıses'in kendisine destek olmadığı soruldu. Hüseyin Tatlı, "Ağabeyim sağlık problemleriyle uğraşıyor, saygıdan aramıyorum" dedi ve canlı yayında ağabeyi İbrahim Tatlıses'e seslendi, "Ağabey beni izliyorsan ya da duyuyorsan ya canlı yayına bağlan ya da bir açıklama yap, sosyal medyadan paylaşım yap, bu konuşmalar bitsin, istersen zınk diye ararsın istersen zınk diye yazarsın."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses İstanbul Mersin Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

Hakan:

Mağaara adamı Maağara adamı Maağara adamı Mağara adamı terörist terörist terörist terörist

20
32
yanıtYanıtla
ilhan bozkurt:

sonuç, ne yapalım kardeşim bu gürühları bıktım bu kürt marabalardan boş insanları gündeme almayın

19
26
yanıtYanıtla
ali karagöz:

Seni nr tanirim nede tanimak isterim, fakat sen hayirli biri olsaydin , aile ici yasanan ister tatli ister aci olsun, aile icinde kalinmasi lâzim oldugunu bilmen, ve ulu orta bilhassa basin araciligi ile herkese ifsa etmeyeceksin, kaldiki sana yardim ettigini kendin söylüyorsun

39
2
yanıtYanıtla
yilmaz:

Bir sen eksiktin

30
4
yanıtYanıtla
Az ve Öz:

kendi ağzıyla ağabeyinin ona neler yaptığını bir bir anlatıyor sonrada abim bana destek olmadı diyor. . Tam nankör tiplemesi.

28
3
yanıtYanıtla
dobra dobra yazı yorum kızan kızsın !!!:

Çıtır kızlardan başka kime destek oldu ki zaten. . . !!!

22
2
yanıtYanıtla
hakim:

oğlum git çalış, yapmış adam sana zamanında, adam çalışamıyor şımdi esas sen ona yardım et.

22
0
yanıtYanıtla
kaynakçı:

sen ne yapacan abini, sigortalı iş bulup çalışaydın kardeş.

19
1
yanıtYanıtla
selo can:

Ibonun yerini kimse allamaz sesi mukemmel zor bulunur sanatci sanatci olunca para gorunce kariyi bosuyan cocuklarini ortada birakani kim olursa olsun isi ras gitmez sonunda muhakkak bir sey oluyor

14
4
yanıtYanıtla
delikanlı:

Bize ne abi ibonun kardeşinin hikayesinden ya

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title