Haberler

İbrahim Erkal, Bursalıları Coşturdu

Bursa'da Yıldırım Belediyesi Tarafından Organize Edilen Ücretsiz Halk Konserinde Sahne Alan İbrahim Erkal, Bursalıları Coşturdu.

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından organize edilen ücretsiz halk konserinde sahne alan İbrahim Erkal, Bursalıları coşturdu.

Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nda yaklaşık 5 bin kişinin dinlediği konsere AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, Yıldırım Kaymakamı Ayhan Bayhan ve çok sayıda davetli de katıldı. Konser öncesi Yıldırımlılara seslenen Belediye Başkanı Özgen Keskin, kültür sanat faaliyetlerinin çok yoğun yaşandığı Yıldırım'da çeşitli etkinliklere imza atıldığını belirtti. Yıldırım Belediyesi'nin yapmış olduğu mega projelerden bahseden Keskin, Yıldırımlıları bu projelerin açılışlarına davet etti.

Konuşmanın ardından hayranlarının alkışları eşliğinde sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Erkal, sevilen şarkılarının yanı sıra istek türküleri seslendirdi. Konser alanını hınca hınç dolduran Yıldırımlılar, halay çekerek doyasıya eğlendi. Eğlencenin doruğa ulaştığı bir an Yıldırım Belediye Başkanı Keskin ve İbrahim Erkal birlikte "Ela Gözlüm" şarkısını seslendirdi.

Yaklaşık 2 saat süren konserde birbirinden güzel şarkılar seslendiren Erkal, gece sonunda Başkan Keskin'in yapmış olduğu icraatları çok başarılı bulduğunu söyledi.

(RF-EY-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title