Haberler

İbo: Kazanamadığım İçin Üzüldüm

İbrahim Tatlıses, Seçim Sonrası Siyaset ile Düşüncelerini İlk Kez Açıkladı

İBRAHİM TATLISES, SEÇİM SONRASI SİYASET İLE DÜŞÜNCELERİNİ İLK KEZ AÇIKLADI

İbrahim Tatlıses 22 Temmuz seçimlerinin sonuçlarını kendi açısından ilk defa 'İbo Show' da açıkladı. Seçimi kazanamadığı için üzüldüğünü belirten imparator 'Genç Parti'den seçime girmem için Cem Uzan'dan para aldığımı iddia edenleri kınıyorum. Benim böyle bir şeye ne ihtiyacım var ne de böyle bir şeye tenezzül ederim' dedi.

Tatlıses, memleketi Urfa'da bazı yerel televizyon ve radyo kanallarında kendisine uygulanan ambargoyu da eleştirdi. 'Beni hemşerilerim istemiyormuş gibi gösterip kendi minik kafalarınca bana ambargo uygulamaya çalışıyorlar. Kimsin sen. Senin gücün yeter mi beni durdurmaya? Benim gücüm seni durdurmaya yeter ama ben onu yapmayacağım sana kıymayacağım' diyerek kendisine haksız eleştiride bulunanlara sert çıktı.

Urfa'ya yaptığı hizmetleri herkesin bildiğini söyleyen imparator 'Suruç'un suyunu da ben getireceğim' diyerek ekrandan hemşerilerine bir hizmet sözü daha verdi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title