Haberler

Hurdaya Dönen Araçtan Çocuklar Yara Almadan Kurtuldu

Konya'da Bir Otomobilin Kaldırıma Çarpması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında Anne ve Baba Yaralanırken, Çocukları İse Hiç Yara Almadan Kurtuldu.

Konya'da bir otomobilin kaldırıma çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında anne ve baba yaralanırken, çocukları ise hiç yara almadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, kaza Merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan Önder Tutuş idaresindeki 42 LG 501 plakalı otomobil, Eski Sanayi girişinde direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Kaza sonucu hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Önder Tutuş ile eşi Ayşe Tutuş ağır yaralanırken, arka koltukta oturan çocukları ise yara almadan kurtuldu.

Ağır yaralanan otomobil sürücüsü ile eşi ambulansla Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası şoka giren küçük çocukları ise hemşireler kucaklarına alarak sakinleştirmeye çalıştı.

(HİV-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title