Haberler

    Huawei Ascend D2'nin Görüntüleri Sızdırıldı

    Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin yeni akıllı telefonlarından Ascend D2'ye ait görüntüler sızdı.

    Emre Çetinkaya - - Huawei'nin CES 2013 fuarında tanıtacağı ve kullanıcılar tarafından merakla beklenen cihazı Ascend D2 ile ilgili yeni gelişmeler var. Geçtiğimiz günlerde özelliklerinin ortaya çıktığı cihazın şimdi de görüntüleri ortaya çıktı. 5 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak akıllı telefonun sızan görüntülerinde oldukça sade bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacağı belli oldu.

    Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan özelliklerine göre, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemine sahip olacak cihaz, 5 inç boyutunda(1920 x 1080) Full HD ekrana sahip olacak ve 4 çekirdek 1.5GHz işlemci ile birlikte gelecek. Bunların yanında 2 GB da RAM bulunduran cihaz, 3000 mAh batarya, 1.3 MP ön kamera, 13 MP arka kamera özelliklerini barındıracak.

    8 Ocak'ta Las Vegas'ta CES 2013 fuarında tanıtılıp, kullanıcıların beğenisine sunulacak cihazın özellikleri ve görüntülerinin yanında fiyat dedikoduları da başladı. Son gelen bilgilere göre Ascend D2'nin 530$ (€399) civarında satışa çıkması bekleniliyor.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title