Haberler

Hızar Makinesi ile Saldırıya Uğrayan Anne ve Oğlu Ağır Yaralandı

Malatya'da Arazi Anlaşmazlığı Nedeniyle İki Aile Arasında Çıkan Kavgada Hızar Makinasıyla Saldırıya Uğrayan Anne ve Oğlu Ağır Yaralandı.

Malatya'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan kavgada hızar makinasıyla saldırıya uğrayan anne ve oğlu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yazıhan ilçesine bağlı Sürür köyünde arazi kavgasında K. ailesinin fertleri, Ş. ailesinin fertlerine saldırdı. Hızar makinasının kullanıldığı kavgada anne Z.Ş. (50) ile oğlu M.Ş. (24) ağır yaralandı. Yaralılar, ambulansla Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastaneye gelen yaralı yakınları sinir krizleri geçirdi. Yarılı olarak hastaneye gelen M.Ş. uzandığı sedye üzerinden tehditler savurdu. Bu sırada M.Ş.'nin kardeşi Ş.Ş. de tehditler savurarak bağırdı.

Öte yandan, kavganın yaşandığı bölgede güvenlik önlemlerini artıran Jandarma ekipleri olaya karışan şahısları gözaltına almak için çalışmalarına başladı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(BK-HD-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title