Haberler

SPOR Hikmet Karaman Tehlike geçmiş değil

Güncelleme:

SPOR Hikmet Karaman Tehlike geçmiş değilŞu takım avantajlı demek için erken42-44 puanları bulmak gerekiyorOlgucan KALKAN İSTANBUL, (DHA) - Süper Lig'in 35'inci haftasına Beşiktaş sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı.

SPOR Hikmet Karaman Tehlike geçmiş değil

Şu takım avantajlı demek için erken

42-44 puanları bulmak gerekiyor

Olgucan KALKAN İSTANBUL, (DHA) - Süper Lig'in 35'inci haftasına Beşiktaş sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

İlk devre oyun anlamında planladıklarını sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Rakipten kaptığımız topları hemen kaybettik. Baskıyı çok yedik. Beşiktaş'ın en büyük özelliği ilk yarım saatte 8, 9 oyuncuyla önde baskı yapıp, golü araması. Rakip kaleye gidemedik. Son pasları yapabilsek karşı karşıya kalacaktık ama yapamadık. Oyunsal olarak kendimizi eleştirdiğimiz bir maç oldu. Ben oyuncularıma 70'e kadar 1-0 tutun sonrasını bana bırakın dedim. 2'nci yarının başında gol yedik. 4 gol var, hepsini biz attık. Ortaya enteresan bir şey çıktı. Ankaragücü ile çıkışı yakaladığımızda görev alan 3 oyuncum yoktu. İlk yarıda Badji de sakatlandı. Oynayan 4 oyuncu olmayınca hamle gücünüz de kısıtlanıyor. Oynamayanları en başından beri hazır tutmaya çalıştık. Oyuncularım 2-0'da olsa oyunu bırakmadı. 3-2 öne geçebilirdik. Emre'nin net bir pozisyonu var. Penaltıdan önce onu yapabilirdik. Korcan'a teşekkür ediyorum. Korcan'ın penaltı çıkartması, Alper'in oyun kuruculuğu üstlenmesi göze battı. Önemli bir puan aldık. Şimdi hafta içinde oynayacağımız Denizlispor maçına odaklanacağız dedi.

ŞU TAKIM AVANTAJLI DEMEK İÇİN ERKEN

Şampiyonluk için bir takımın avantajlı olduğunu söylemek için erken olduğuna dikkat çeken Karaman, Bu maça Beşiktaş 70, biz 36 puanda çıktık. 2-0 önde olan, şampiyonluğa oynayan takım 2-2 bitirebiliyor. Küme düşmeye oynayan takımlar var. Şampiyonluk yarışı veren takımların aralarında oynayacakları derbiler var. Beşiktaş ligin iyi oynayan ekiplerinden birisi. Fenerbahçe hoca değişikliği yaptı. Trabzonspor kendine yer edinmeye çalışıyor. Şu takım ligin büyük favorisi demek için çok erken ifadelerini kullandı.

42-44 PUANLARI BULMAK GEREKİYOR

İlk devrenin kendileri için iyi geçmediğini söyleyen Karaman, Ama 2'nci yarıya baktığınız zaman rakibi önde karşılayan, atağa çıkan, pozisyon bulan bir Ankaragücü vardı. Şu anda tehlike geçmiş değil. 42, 44 puanları bulmak, geçmek gerekiyor. Biz emin adımlarla gitmek istiyoruz. Kendimi geliştirerek bir takım profili göstermek istiyoruz. Oyuncularım bunu yapmaya çalışıyor. 3, 4 maç sonra daha net şeyler konuşuruz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

MKE Ankaragücü Ankaragücü Beşiktaş Karaman Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title