Haberler

    Higuain: Serie A'da Kendimi Geliştirdim

    Arjantin'in ve Napoli'nin gol makinesi Gonzalo Higuain, Serie A'da kendini geliştirdiğini iddia etti.

    Sezon başında Real Madrid #39;den Napoli #39;ye transfer olan Arjantinli golcü Higuain, artık çok daha iyi bir futbolcu oldu eth;unu düşünüyor.

    Serie A #39;da kendini geli thorn;tirme fırsatı buldu eth;unu söyleyen 27 yaşındaki forvet, El Pais #39;e verdiğii demeçte ldquo; İspanya #39;ya gitmem büyük bir riskti çünkü çok gençtim. Ancak orayı çabucak öğrendim ve kendimi orada geliştirdim. Serie A #39;da da aynı şey gerçekleşti. Ancak bu lig çok daha çekişmeli geçiyor. rdquo; ifadelerini kullandı.

    İtalya #39;da oynanan futbolun kalitesi hakkında konuşan Arjantinli, ldquo;Belki futbolun kalitesi İspanya #39;ya oranla biraz düşük olabilir, ancak taktiksel anlamda benim için büyük bir adım oldu. İtalya #39;daki savunmacalar çok daha güçlü ve bu da benim kendimi geliştirmemi sağladı. Serie A diğer liglerden çok farklı. rdquo; dedi.

    Kariyeri boyunca dört savunma oyuncusuna karşı oynamaya alışık oldu eth;unu söyleyen Higuain, ldquo;Burada işler farklı. Ben hep dört defansa karşı oynadım, İtalya #39;da ise her takım beşli savunma yapıyor. rdquo; diye konuştu.

    Napoli formasıyla bu sezon 24 gol atan Higuain, Arjantin #39;in Dünya Kupası kadrosunda da yer alıyor. Higuain daha önce 2010 Dünya Kupası #39;nda da 4 maçta oynamış ve 4 gol atmıştı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Arjantin İspanya İtalya Napoli Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title