Haberler

Hidrosefali Hastası Bebek Yaşam Mücedelesi Veriyor

Hatay'ın İskenderun İlçesinde Dünyaya Gelen Hidrosefali Hastası Bebek Yardım Bekliyor.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde dünyaya gelen hidrosefali hastası bebek yardım bekliyor.

Yıldırımtepe Mahallesi 382 Sokak'ta ikamet eden Bilgiç ailesinin dünyaya gelen hidrosefali hastası 4. çocukları, kafasında su toplanması ve ur oluşması nedeniyle yaşam mücadelesi veriyor. Kafası gövdesinden oldukça büyük olan Hüseyin bebek için doktorlar "yaşamaz" derken, hastaneden taburcu edilen bebek, kendisine uznacak yardım elini bekliyor.

Hüseyin ismini verdikleri bebeklerinin 4. çocukları olduğunu söyleyen anne Nurcan Bilgiç, "Çocuğum doğduğunda 2 gün göremedim. Doğum ameliyatla gerçekleşti. 2 gün sonra çocuğumu gördüğümde gözlerime inanamadım. Kafasının büyük olduğunu söylediler, ama bu kadarını tahmin etmiyordum. Hamileyken mikrop kaptım sanırım. Doktorlar da çocuğun mikrop kaptığını ve kafasında su toplanması ve ur olduğunu söylediler. Çaresizim, çocuğumun tedavisi için yardım bekliyorum" dedi.

Aile fertlerinin ve mahalle sakinlerinin şaşkın bakışlarla izledikleri Hüseyin bebeğin sağlık durumunun her geçen gün kötüye gittiğini söyleyen anneanne Bedriye Bilgiç, "Yetkililer, insanlık adına bu aileye yardım etmeli" diye konuştu.

(AS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title