Haberler

Her Sabah Başka Bir Ülkede Güne Uyanmak 'Avrupa Rüyası'yla Gerçek Oluyor

Otobüsle Avrupa turuna yeni bir soluk getiren ’Avrupa Rüyası’yla, Türk gençliğinin Avrupa kültürünü yakından tanımaları amacıyla 18 günde 15 ülke 20 şehir gezilecek.

Otobüsle Avrupa turuna yeni bir soluk getiren 'Avrupa Rüyası'yla, Türk gençliğinin Avrupa kültürünü yakından tanımaları amacıyla 18 günde 15 ülke 20 şehir gezilecek.

Merkezi İstanbul'da olan ve sektörde 3. Yılını başarıyla dolduran Avrupa Rüyası, bugüne kadar Türkiye'nin tüm bölgelerinden farklı meslek gruplarına ait yüzlerce katılımcıyı Avrupa ile buluşturdu. Yeni dönemine 2016 Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı arasında düzenleyeceği turlarla başlayacak olan Avrupa Rüyası'na ilgi bu sene daha yoğun.

HEM TATİL HEM İLGİ ÇEKİCİ EĞİTİMLER

Avrupa Rüyası, otobüsle Avrupa turu sayesinde uluslararası hareketliliği arttırırken, başka ülkelerin yaşam tarzı, kültürü, mimarisi, tarihini keşfetmeyi planlayan bir proje olduğunu söyleyen nedenlerini Program Genel Koordinatörü Hasan Ali Arıcan, "Yabancı dilini yaşayarak geliştirmek isteyenlere güzel bir deneyim imkanı sunarken, katılımcılarda yabancı dil şartı aranmıyor. Program kapsamında sektörün önde gelen eğitimcilerinin katılımıyla düzenlenen atölyelerle; görüntü yönetmenliği, senaryo yazarlığı, profesyonel fotoğrafçılık gibi alanlarda eğitim alma ve dünyanın birçok şehrinde bu eğitimi deneyimleme fırsatı sunuluyor" dedi.

"TATİLE ÇIKMAK İSTEYENLER SADECE GEZECEKLERİ ŞEHRİ HAYAL ETSİNLER İSTİYORUZ"

Uluslararası tüm standart belgelerine sahip olduklarını belirten Arıcan, bu standartların bilinçli müşteriler tarafından tercih sebebi oluyor. Katılımcıların maksimum zamanını şehri keşfe ayıracakları rota planlaması, ekstra başlığı altında hiçbir ücret talep edilmemektedir. Sunduğumuz hizmet kalitesiyle, tatile çıkmak isteyenler sadece gezecekleri şehri hayal etsinler istiyoruz" diye konuştu.

YENİ DÖNEME İLGİ YOĞUN

2016 yaz sezonu için kayıt alımına başladıklarını belirten Arıcan, Her sene kontenjanı artırmalarına rağmen yoğun talep nedeniyle tüm talepleri maalesef karşılayamamaktayız, katılımcıları başvuru formu doldurduktan sonra belirli bir eleme sürecinden geçmekte. Budapeşte, Prag, Amsterdam, Paris, Roma, Venedik, Ohrid gibi Avrupa'nın en popüler şehirlerinde konforlu otellerde konaklama imkanı sunan Avrupa Rüyası başvuruları almaya devam ediyoruz. Başvuru ve detaylı bilgi www.avruparuyasi.com.tr sitesinden temin edilebileceği gibi, sosyal medya hesaplarından da ulaşmak mümkün" şeklinde konuştu.

Öte yandan şimdiye kadar gidilen ülkeler ise, Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, Italya, Vatıkan, Slovenya, Hırvatistan, Makedonya, Yunanistan olup bu yıl ise Sofya, Budapeşte, Viyana, Prag, Dresden, Berlin, Amsterdam, Rotterdam, Brugge, Paris, Pisa, Floransa, Roma, Venedik, Lübyana, Zagreb, Belgrad, Üsküp, Ohrid, Selanik ülkelerine gidilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title