Haberler

Her Kesime Konut Projesi Hayata Geçiyor

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in vaat ettiği projeler arasında yer alan 'Her Kesime Konut Projesi' hayata geçiriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in, Şanlıurfalıları kaliteli ve ucuz konutlara erişimini sağlamak amacıyla başlattığı çalışmalarda sona gelindi. Seçim sürecinde vaat ettiği çalışmaları arasında bulunan konut sorunu için büyükşehir belediye başkanı seçildikten sonra çalışmalar yapan Başkan Celalettin Güvenç, Evren Sanayi ve Organize Sanayi bölgelerinde imar çalışmalarını başlatırken, Esentepe Mahallesinde bulunan ŞUSKİ arazisi ile ŞUTİM Bölgesinde bulunan araziler için de resmi işlemlerin tamamladığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kentin en büyük sorunlarının başında konut sorunun geldiğini, seçimden öncede söz verdiği bu konuda göreve gelir gelmez çalışma başlattıklarını ifade ederek, bu kapsamda çalışmaların yapılması için önemli kentsel dönüşüm kararları aldıklarını bildirdi.

'TÜRKİYE'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK'

Şanlıurfalıları daha yaşanılabilir ve ucuz maliyetli konut sahibi yapmak için kaynak üretimi sağladıklarının altını çizen Başkan Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak hazine arazilerinin konut alanı olarak değerlendirmek için yaptıkları çalışmaların Bakanlar Kurulu Kararı ile resmiyet kazandığına dikkat çekerek, "ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün bulunduğu alanda imar planını yapıp satmak için karar alarak bu bölgede çalışma başlattık. Evren Sanayi Sitesi ve Organize Sitesi yetkilileri ile iş birliği yaparak Organize Sanayi ve Evren Sanayide çalışan işverenimiz ve işçilerimiz için yeni konut alanları düşünüyoruz. Bununla ilgili Organize sanayideki 1. ve 2. Bölümlerde Yönetim Kurulu ve Evren Sanayi başkanlarıyla bir araya gelerek gerekli incelemeleri yaptık. Taleplerini dinleyerek ödeme şartları ve ne tür evler istediği hakkında görüşmeler sağladık. Maşuk ve ŞUTİM bölgelerinde Rızvaniye Vakfı ile anlaştık. Bu bölgeleri projelendirip ticari ve konut alanları hakkında ilerleyen dönemlerde çalışmalar başlatacağız" diyerek konuşmasını sürdürdü.

Celalettin Güvenç, kurdukları Konut İmar Anonim şirketi üzerinden yapılacak konut çalışmalarını realize edeceklerini kaydederek, "Farklı illerde AK Parti'li Büyükşehir Belediyelerinin yaptığı gibi biz de ucuz ve kaliteli konut üretimini şehrimize getireceğiz, bunun alt yapısını oluşturduk" diyerek Şanlıurfalılara konut müjdesini verdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title