Haberler

Her An Evlenebilirim!

Güncelleme:

'Lale Devri' dizisinin 'Çınar'ı Tolgahan Sayışman'dan kadın hayranlarını üzecek haber.

Yeni dönem Türk sinemasının 'Tarık Akan'ı kabul edilen, aşık adam rollerinin yakışıklı oyuncusu Tolgahan Sayışman; oyuncu Serenay Sarıkaya ile biten ilişkisinden gelecek planlarına kadar her şeyi Marie Claire dergisinden Arzum Uzun'a anlattı.

Çocukluğundan beri oyuncu olmak istemişsin fakat modelliğe başlamanda para kazanma ihtiyacının etkisi olmuş galiba, öyle mi?

"Aynen öyle... Sokakla tanışmadan, boş sahalarda top oynamaya başlamadan önce, evde büyüyordum. Beni zapt etmeleri için video kiralıyor, sabah akşam film izletiyorlardı. İçimdeki oyunculuk aşkı böyle başladı. Üniversite çağına gelince babamın zoruyla işletme okudum. Okulda arkadaşlarım, mankenlik yapmamı söylüyorlardı. Bir ajansa kaydoldum ve reklamlarda oynadım. Sonra yarışmaya girdim ve başarılı oldum."

"HONG KONG'DA KALDIM"

'Best Model' seçmelerine, tarihçesini çalışıp girdiğin doğru mu?

"Bir işe adım atıyorsam o işle ilgili inanılmaz araştırma yaparım ve çalışırım. O yarışma sayesinde model oldum; en önemli defilelerde podyuma çıktım. İkinci girişimdeyse yine dereceye girdim. Sonra Miss Turkey'i düzenleyen rahmetli Özcan Sandıkçıoğlu ile görüştüm. Aklıma oyunculuğu ciddi anlamda sokan oydu; 'Türkiye'de televizyon sektörü gelişiyor, git oyunculuğunu geliştir, başı çeken üç-beş adamdan biri olacaksın' demişti."

Sonra oyunculuk eğitimi almaya başladın...

"Evet... Ayla Algan'ın okulu olan Ekol Drama'ya gittim, atölye çalışmalarına katıldım. Ancak aldığım eğitime rağmen, seçmelerde hep popüler insanlar tercih ediliyordu. Güney Kore'de Dünya Erkek Güzeli seçildikten sonra işler değişti tabii. Uzun bir süre Asya kıtasında, Hong Kong'da kaldım."

"DÜRÜST OLMALI"

'Elveda Rumeli' nasıl girdi hayatına?

"'Dicle'yi çekerken artık dizinin yayından kalkacağı ortaya çıkınca senaristimiz Alican Yaraş bahsetti bana 'Elveda Rumeli'den. Beni Tarkan Karlıdağ ve Serdar Akar ile tanıştırdı. Ne yapacağımı bilmiyordum, kafam karışıktı... ve kendimi sette buldum. Çok güzel bir işti ama bu kadar fenomen olacağını düşünmemiştim. Ardından ilk sinema filmim 'Aşk Tutulması' geldi. Şu anda da 'Lale Devri'ndeyim."

İlk filmini izlediğin an neler hissettin, ağladın mı?

"Ağlamadım ama o gün kendimle gurur duydum. Filmi izleyip keyif almak varken ben içimden; "Allah'ım ne olur devamı da gelsin!" diyordum."

Seni bir kadına ne bağlar? Güzelliğe çok düşkün olduğunu hep söylüyorsun mesela...

"Güzellik benim için önemli değil diyemeyeceğim ama bağlanmama yetmez. Bağlanmam için bana karşı duygularında çok dürüst olması ve hayatında çok önemli bir yere sahip olduğumu hissettirmesi lazım."

Mesela bazı erkekler aranmaktan pek hoşlanmaz, sen sever misin?

"İlgi severim; aranmayı, mesajlaşmayı... Beni aramayı unutuyorsa, hayatımda yeri yoktur bir kadının. Çünkü ben sevdiğim insanı asla unutmam."

"ÇAPKIN DEĞİLİM"

Flörtöz bir erkeksin, kadınları seviyorsun... Çapkın mısın sence?

"Çapkın değilim. Kadınları seviyorum fakat hayatıma birini soktuğum anda, şalterleri indiriyorum. Gözüm başka kimseyi görmez sevgilim varken. Sadece diğer kadınlara değil, başka şeylere de kapatıyorum kendimi."

Evlilikle ilgili düşüncelerin neler?

"Bu en büyük hayalim; çünkü ailece mutlu olduğumuzda ve huzurluyken aldığım hazzın tarifi yok. Onu yaşamak ve yaşatmak için her an evlenebilirim, kimse şaşırmasın. Evlenip çok çocuk yapmak istiyorum."

Kıskançsın ama çok ünlü ve seksi kadınlarla çıkıyorsun. Zor olmuyor mu?

"Kıskancım, bu doğru... Giydiklerine de karışırım. Çok rahat biri değilim. Bu yüzden birlikte olduğum kadınlardan hiçbiri eşim olamadı."

"ESKİ İLİŞKİMLE ANILMAK RAHATSIZLIK VERİYOR"

Son ilişkindeki duruşunda bir anda potansiyel sevgili adayı oldun kadınlar için...

"İlişkine sahip çıkma tarzının sana olan ilgiyi artırdığını düşünüyor musun? Ben ayrıldım, o ilişki bitti. Bu konuyla anılmak rahatsızlık veriyor artık bana. Bundan sonraki ilişkilerimde de öyle olacağım. Çocukluğumdan beri sahiplenici bir adamım; sadece sevgilimi değil, sevdiğim insanları da sahiplenirim. Popüler bir insanım ve yaptığım hareketleri insanlar bir şeklide değerlendiriyor ve bir not veriyorlar bana ama öyle düşünsünler diye hiçbir şey yapmıyorum."

Gelecek planlarındaneler var?

"Sinema-televizyon mastırı ve birkaç yönetmenlik denemesi yaptım. Bir klip çektim. Aslında İleride iyi bir prodüktör olmak istiyorum. Çok iyi oyuncu olayım ama işin patronu da olayım istiyorum. Hayalimde Çetin Tekindor olmak değil, Şükrü Avşar olmak var."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Tolgahan Sayışman Lale Devri Hong Kong Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title