Haberler

Hediye Otomobili Gurbetçi Abone Kazandı

Erzurum'da Doğalgaz Dağıtımını Üstlenen Palen A.ş'nin Aboneler Arasında Düzenlediği Çekilişte Büyük İkramiye Olan Otomobili Fransa'da İşçi Olarak Çalışan Lemiye Alaybaşı Kazandı. Çekilişte Ayrıca Abone Olan 50 Kişiye Kombi, 50 Kişiye de Fırın Hediye Edildi.

Erzurum'da doğalgaz dağıtımını üstlenen PALEN A.Ş'nin aboneler arasında düzenlediği çekilişte büyük ikramiye olan otomobili Fransa'da işçi olarak çalışan Lemiye Alaybaşı kazandı. Çekilişte ayrıca abone olan 50 kişiye kombi, 50 kişiye de fırın hediye edildi.

Palen A.Ş., Erzurum'da abone sayısını artırmak için 22 Eylül - 30 Kasım 2006 tarihleri arasında kayıt yaptıranlara yönelik bir kampanya düzenledi. Kampaya döneminde 2 bin 143 kişi abonelik için kayıt yaptırdı. Gez Mahallesi'ndeki PALEN A.Ş. binasında bugün İkinci Noter Başkatibi Yaşar Kırımlı ve ikinci yetkili Sebahattin Ekinci huzurunda yapılan çekilişle şanslı aboneler belirlendi. Çekilişte büyük ödül olan Peugeot 206 marka otomobili, Dadaşkent Semti'ndeki evine doğalgaz bağlatan ve halen Fransa'da yaşayan 51 yaşındaki Lemiye Alaybaşı kazandı. Aboneler arasında yapılan çekilişte ayrıca 50 kişiye kombi, 50 kişiye de fırın hediye edildi.

Abone sayısını artırmak için başlattıkları kampanyanın olumlu geçtiğini belirten PALEN A.Ş. Müdürü Zafer Bülent Engin, ''Abone sayısını artırmanın yanı sıra doğalgaz kullanımını yaygınlaştırarak, kış mevsiminde yaşanan hava kirliliği oranının azalmasına da katkıda bulunmayı amaçladık. Abone sayısını artırmak ve teşvik etmek için yeni kampanyalar düzenleyeceğiz'' dedi.

İkram TEKMANLI/ ERZURUM, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title