Haberler

Hastane Personeli Kıck Boks'ta Dünya Şampiyonu Oldu

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği bünyesine bağlı Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli Hüsnü Sarı, kick boksta dünya şampiyonu oldu.

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği bünyesine bağlı Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli Hüsnü Sarı, kick boksta dünya şampiyonu oldu.

Geçen yıl Trabzon'da düzenlenen Gençler Büyükler K-1 Low Kick Light Contact Turnuvası'nda Türkiye birinciliğini elde eden milli sporcu Hüsnü Sarı, bu yıl da Ankara'da düzenlenen Dünya Vandetta Kick Boks Şampiyonası'nda dünya şampiyonluğu kemerini ülkemize kazandırdı.

Milli sporcu Hüsnü Sarı'ya, Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinde düzenlenen kutlama töreniyle hastane yönetimi tarafından hazırlanan teşekkür belgesi takdim edildi. Sarı, "Fizik tedavi veri elemanı olarak çalışıyorum. Hastanede bulunan hocalarım sayesinde şampiyonluk kemerine sahip oldum. Önümdeki müsabakalarda da bu kemeri koruyacağıma inanıyorum. İşime devam etmek istiyorum ama Bursa'nın havası antrenman yapmam için uygun olmadığı için Şanlıurfa ve çevre illerde kondisyon çalışmalarım olacak. Antrenman programım neyi gerektiriyorsa o şekilde çalışmalarıma devam edeceğim" dedi.

Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Karadağ ise, "Hüsnü Sarı ile aynı hastanede çalışmaktan gurur duyuyorum. Kendisi çok çalışkan ve gayretli. Yoğun antrenman çalışmaları arasında hastanedeki görevini ihmal etmiyor. Antrenmandan sonra hastaneye koşarak buradaki görevine devam ediyor. Çalışkanlığı ile gurur kaynağı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Diğer çalışma arkadaşlarına örnek oldu. Birçok çalışan işini aksatırken Hüsnü asla görevini aksatmamıştır. Kendisi örnek insan ve sporcudur" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şevket Yılmaz Türkiye Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title